23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

accur

New member
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla Kemer’de merasim düzenlendi.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen merasime, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Kumandanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Kıyı Güvenlik Kumandanı Ulvi bakılırsan, Kemer İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Cumali Afşin, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Emrah Ayhan, Ferhan Fidan, İsmail Aka, Hakan Tuncer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan merasim, hürmet duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Bekar’ın günün mana ve değerini belirten konuşmasının akabinde çocuklar tarafınca TBMM’nin temsili açılışı gerçekleştirildi.
Öğrencilerin hazırladığı sıfır atık projesiyle ilgili şov sunumunun akabinde halk oyunları ve dans şovları yapıldı.
Programda, Kemer’de düzenlenen şiir, fotoğraf ve kompozisyon yarışında dereceye giren öğrencilere mükafatları verildi. Öğrencilerin mükafatlarını Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Lideri Necati Topaloğlu ve Başsavcı İsmail Teker verdi.
İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan programda öğrenciler yaptığı dans şovları ile söylemiş olduği müzikler iştirakçilerden büyük alkış aldı.
Belediye Lideri Topaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini söylemiş oldu.
Bayramların hoş günler olduğunu anlatan Lider Topaloğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar için epey değerli. Her yer cıvıl cıvıl oluyor. 23 Nisan egemenliğin padişahtan alınıp millete verilmesidir. Biz de tıpkı yolda yürüyoruz. İnşallah her şey daha hoş olacak. Ben tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.” diye konuştu.
Programından gerinin protokol üyeleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı