50 yıldır Kirsti'yle

acidizing

New member
Bugün 82 yaşında hayatını kaybeden Oliviero Toscani'nin üç karısı ve altı çocuğu vardı.: Sonuncusu, sonuna kadar yanında olan 80 yaşındaki eski Norveçli model Kirsti Moseng ve onun menajeri. Yarım asırdan fazla bir süre önce tanıştılar ve bir daha birbirlerinden hiç ayrılmadılar. Evliliklerinden üç çocukları oldu: Rocco, Lola ve Ali. Fotoğrafçı Kirsti'siyle ilk kez Milano'da tanıştı. Onu “Vogue” dergisinin kapağında görmüş ve moda çekimi için onu seçmişti. Bir röportajda “Onu gördükten sonra kız arkadaşıma 'bu benim karım olacak' dedim” dedi ve kısa süre sonra onu kazanmayı başardı. Kendisi 24 yaşındaydı, kendisi ise 26 yaşındaydı ve o zamandan beri bir daha hiç ayrılmadılar.

Ünlü fotoğrafçı duygusal geçmişinden nadiren bahsetti. Ancak “Corriere della Sera” ile 2016 yılına dayanan bir röportajda şunları söyledi: “İlk kez çok gençtim, 23 yaşındaydım. Brigitte hamileydi, birbirimizi çok az tanıyorduk ve ilk oğlum Alexandre da Sonra altı yılımı İsveçli Agnete ile geçirdim, iki çocuğumuz oldu, Olivia ve Sabina”.