Adanaspor Teknik Yöneticisi Sait Karafırtınalar: Aldığımız bir puan hayli bedelli

semaver

New member
Adanaspor Teknik Yönetici Sait Karafırtınalar, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, iki grup için de epey ağır bir maç oynadıklarını söylemiş oldu.

Karafırtınalar, “Altı tane eksiğimiz bulunmasına karşın hayli savunma yüklü bir ekiple da çıkmadık. aslına bakarsan çıkabileceğimiz kadro azamî buydu. Öbür arkadaşlar daha evvel hiç mühlet almamış arkadaşlardı. İki tane de hiç mühlet almamış bugüne kadar birinci 11’de başlamamış oyuncuyla alana çıktık. Birinci yarısı ortada geçen bir maçtı. Lakin ikinci yarının başında Harun’un da sakatlanması, elimizi, kolumuzu büsbütün bağladı. Sağ beki, sol beke aldık, stoperin yerini değiştirdik. Savunmada bir dengesizlik olduktan daha sonra oyunun aşikâr kısımlarında rakibe verdik oyunu lakin bu ortada da golü bulduk stoperimizle” diye konuştu.

İki tane bedelli oyuncu kazandık. Birinci sefer oynamalara karşın bana nazaran fazlaca başarılıydılar. Bu kadar eksiğe karşın alınan bir puan bana göre fazlaca pahalı. Hepsini tebrik ediyorum” diyen Karafırtınalar, şunları kaydetti:

Hakemin dengeli olmayan idaresiyle hayli hoş maçı az daha faciayla bitiriyordu. Sonucunda bizim en pahalı oyuncularımızdan birini kadro kaptanımızı atıyordu. Orta alanda yapılan faul diğerine yapıldı lakin bunu Hamza hocaya biz tekraren söylememize karşın on dakika maç durdu. Çok daha hoş bir sonuçla buradan ayrılabilirdik. Farklı bir skorla ayrılabilirdik lakin üzgünüz bunun ismine.”

EYÜPSPOR CEPHESİ

Maçta epey konumlar yakaladıklarını lisana getiren Eyüpspor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu, “Maçın başından sonuna kadar aşağı üst oyunun üstünlüğünü de tuttuk. Tabi Adanaspor oynaması gerektiği üzere yeterli savundu, âlâ oynadı. Vakit zaman süratli ataklara hayli düzgün çıkışlar yaptılar. Biz alışılmış penaltı kaçırdık, golleri kaçırdık, bir sıfır geriye düştük” diye konuştu.

Önlerindeki maçlara en âlâ biçimde hazırlanacaklarını ifaden eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

Bugün beklemediğimiz ufak tefek sakatlıklar oldu. Bütün aksilikleri yaşadık diyebilirim. Düzgün ki yenilmedik. yenilebilirdik de bir gol attık. birlikteliği yakaladık lakin maalesef ondan sonrasındasında baskı yapmamıza karşın ikinci golü bulamadık. Adanaspor’u tebrik ediyorum oyunundan dolayı, gayretinden dolayı. Oyuncularıma da yani söyleyecek bir şey yok. Çalışacağız çalışmamız gerekiyor, zira yakaladığımız bu durumları gole çevirmemiz gerekiyor.”