Adanmış annelere vefa buluşması

accur

New member
Büyükakın; Anneler Günü münasebetiyle özel bireylerin anneleri ile buluştu

Dünya Anneler Günü münasebetiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın; hem annelik hem babalık yapan özel bireylerin anneleri ile bir ortaya geldi. İzmit Sekabahçe’de gerçekleşen programda Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, özel ihtiyaçlı çocuğu olan anneler ve çocukları katıldı.

Belediyemiz her vakit sizin yanınızda

Etkinliği düzenleyen çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Büyükakın; ‘Anneler gününüzü tebrik ediyorum. Bu kentte birtakım anneler var hayatlarını çocuklara adamışlar bütün anneler hiç elbet hayatlarını çocuklarına adamıştır lakin birtakım özel çocukların anneleri var ki hayatlarında kendilerine dair neredeyse hiç bir şey yok. Bu annelerimize özel bir şey yapmak istedik. Tabi ki yalnızca bugün hatırlamıyoruz. Belediyemiz her vakit sizin yanınızda. Sizleri bilhassa hatırlamak istedik. Yaptıklarının ne kadar değerli olduğunu onlara bir defa daha söz edelim. Bizler için epeyce değerlisiniz. Başımızın üzerinde yeriniz var” dedi.

Yüreğimiz sizlerle

Kahvaltı daha sonrası konuşma yapan Lider Büyükakın; ‘Hepinizin konutunu vakit zaman ziyaret ediyorum. Ve etmeye devam edeceğim. Bizim için imkânsız bir şey yoktur. Sıkıntı olan var ise da Büyükşehir olarak biz bunun üstesinden geliriz. Bu güçteyiz. Yüreğim sizlerle birlikte’dedi. Tek tek masaları dolaşıp, sohbet eden Büyükakın annelere bu özel günde ikram de takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı