Öğretmenleri, akıllı telefonların kötüye kullanımı ile gençlere verdiği bağımlılık sorunlarıyla yüzleşmelerine yardımcı olmak için sınıfa koyan ilk ders olan 'Büyümek için Okuma' geliyor. Kültür Bakanlığı Kitabı ve Okuma Merkezi tarafından tanıtıldı ve Luigi Einaudi Vakfı'nın Carta, Penna ve Dijital Gözlemevi tarafından yaratıldı, 17 Şubat Pazartesi günü, 'Libriamoci' etkinliğinin açılması vesilesiyle Roma'daki Nassiriya del Senato Odasında sunulacak.Merkezin her yıl Eğitim ve Başarı Bakanlığı ile işbirliği içinde örgütlenmesi ve 17-22 Şubat tarihleri arasında tüm hafta boyunca yapılacak. Toplantıda konuşacaklar Luciano LannaKültür Bakanlığı Kitabı ve Okuma Merkezi Direktörü, Andrea CanginiLuigi Einaudi Vakfı Direktörü, Uzmanlar Pierluigi Brustenghinörolog ve Andrea di SommaSenatörün tanıtımı ile okul müdürü Anna Maria Lamberti'nin öğrenme bozuklukları konusunda uzman Lavinia Mennuni Gazeteci tarafından koordine edilen bir toplantıda, tüm siyasi tarafların bir parçası olan kağıt üzerinde el yazısı ve okuma savunmasında gruplar arası koordine eder. Enrico SBANDIkursun yaratıcısı ve öğretmeni. Ayrıca, toplantı varlığını görecek Agostino GhigliaKişisel Verilerin Korunması Otoritesi Üyesi, Profesör ve Kitap Eğitim Digital'in yazarı olarak katkısını yapacak.
Akıllı telefonların kullanımı gençlerin% 25'inden fazlasını etkiler
Akıllı telefonun sorunlu kullanımı, uyku, konsantrasyon, ilişkiler, öğrenme becerileri üzerinde olumsuz etkileri olan gençlerin% 25'inden fazlasını etkiler. 2025 için Yüksek Sağlık Enstitüsü'nün kuyu ve sağlığının dekalogunda vurgulanan acil durumların ilkidir. 'Beyin çürümesi'Dijital içeriğe aşırı maruz kalmadan türetilen serebral bozulma, şaşırtıcı bir şekilde, yılın sözü '2024 Oxford University Press tarafından seçildi. Kurs 'Büyümek İçin Okuma: Beyin bozulmasına karşı bir kitap. Okulun Dijital Çağın 'Beyin Rotu' Çözümleri Özellikle evrimsel çağda dijital cihazların aşırı kullanımının neden olduğu öğrenme süreçlerindeki sorunlara somut öğretim çözümleri sağlamayı amaçlamaktadır.
Kültür Bakanlığı tarafından Kitap ve Okuma Merkezi aracılığıyla ve Eğitim ve Başarı Bakanlığı (MIM) – Öğrenci, İçerme ve L 'Okul Oryantasyonu Müdürlüğü tarafından tanıtılan etkinlik olan Libriamoci'nin açılışında sunma seçeneği . Bu onbirinci baskada, kursu ve Libriamoci'nin teması “intelleg (g) veya”, üç iplikte düştü: intelleg (g) veya bu on birinci sırada özellikle dardır. baskı. … Yani onlar, intelleg (g) ya da … bu yüzden hissediyorum ve akıl (g) ya da … bu yüzden yapıyorum.
Akıllı telefonların kullanımı gençlerin% 25'inden fazlasını etkiler
Akıllı telefonun sorunlu kullanımı, uyku, konsantrasyon, ilişkiler, öğrenme becerileri üzerinde olumsuz etkileri olan gençlerin% 25'inden fazlasını etkiler. 2025 için Yüksek Sağlık Enstitüsü'nün kuyu ve sağlığının dekalogunda vurgulanan acil durumların ilkidir. 'Beyin çürümesi'Dijital içeriğe aşırı maruz kalmadan türetilen serebral bozulma, şaşırtıcı bir şekilde, yılın sözü '2024 Oxford University Press tarafından seçildi. Kurs 'Büyümek İçin Okuma: Beyin bozulmasına karşı bir kitap. Okulun Dijital Çağın 'Beyin Rotu' Çözümleri Özellikle evrimsel çağda dijital cihazların aşırı kullanımının neden olduğu öğrenme süreçlerindeki sorunlara somut öğretim çözümleri sağlamayı amaçlamaktadır.
Kültür Bakanlığı tarafından Kitap ve Okuma Merkezi aracılığıyla ve Eğitim ve Başarı Bakanlığı (MIM) – Öğrenci, İçerme ve L 'Okul Oryantasyonu Müdürlüğü tarafından tanıtılan etkinlik olan Libriamoci'nin açılışında sunma seçeneği . Bu onbirinci baskada, kursu ve Libriamoci'nin teması “intelleg (g) veya”, üç iplikte düştü: intelleg (g) veya bu on birinci sırada özellikle dardır. baskı. … Yani onlar, intelleg (g) ya da … bu yüzden hissediyorum ve akıl (g) ya da … bu yüzden yapıyorum.