Altay Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu: Son 8 maçtaki 24 puana talibiz

semaver

New member
Spor Toto Harika Lig takımlarından Altay’ın yeni teknik yöneticisi Sinan Kaloğlu, kalan 8 haftada alabilecekleri 24 puana talip olduklarını söylemiş oldu.

Siyah-beyazlı takımla kontrat imzaladıktan daha sonra dün birinci idmanına çıkan Kaloğlu, yaptığı açıklamada, kendi topluluğunda olduğu için keyifli olduğunu belirtti.

Hiç yabancılık çekmediğini aktaran Kaloğlu, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“20 yıl evvelki dostlarımı görüyorum. Dostlarımız biraz yaşlanmış ben de dahil. Coşkulu, güzel bir grup olmak istiyoruz. Biz inanıyoruz. Büyük Altay taraftarı da bize inansın ve takviye olsun. Son 8 maçımız ve en değerli 8 maçımız. Her şeyi bir yana bırakıp, kulübümüzün, topluluğumuzun geleceği için daima birlikte olalım. Buna muhtaçlığımız var, en epey da Altay taraftarına muhtaçlığımız var. Biz de onları mahcup etmeyeceğiz.”

Kaloğlu, ligde kalmayı başaracaklarına inandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bizler gönülde bu topluluğun insanlarıyız. Ben de en az Büyük Altay taraftarı kadar derinden bu duyguyu yaşayan beşerim. Ben Sinan Kaloğlu olduysam burada oldum. Bu bir gerçek ve gönülden de bağlıyım. Haliyle gönülden bağlı olduğunuz bir yere onun arması yere düşecek ya da solacak bir durum olduğunda bizim vicdanımız sızlar, gözümüzden yaş gelir, bu bir gerçek, bu palavra değil. Bizim maksadımız burada tüm toplulukla işte o göz yaşını döktürmemek. Bunun için de çabamızı yapacağız. Son 8 maçtaki 24 puana talibiz. Maç maç gideceğiz, bizi diğerleri ilgilendirmiyor. Birinci maçımızda bu coşkuyu taraftarımızın ilgisini, takviyesini görmek istiyoruz ve biz bunu başaracağız.”