Arda Güler’den derbi öncesi yüksek performans

semaver

New member
Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor’u 4-0 mağlup ettiği müsabakada son golü atan Arda Güler, maç sonu konuştu.

Kazandığımız için epeyce memnunuz. Ben de oyuna daha sonradan girip katkı verdiğim için fazlaca memnunum” diyen genç futbolcu, “Mert Hakan Ağabey her vakit bana epey yeterli davranıyor. Âlâ pas verdi ve gol attım. Direkten dönen topta da epeyce üzüldüm. Gol atayım istiyordum. Oyuna girip katkı vermek istiyordum. daha sonradan gol atınca fazlaca keyifli oldum” tabirlerini kullandı.

17 yaşındaki futbolcu, “Her vakit ekstra çalışmalar yapıyorum. Maçlardan evvel nasıl gol atabileceğime, nasıl pas atabileceğime dair görüntüler izliyorum. Bu da alana yansıyor. İnşallah bu biçimde devam eder” dedi.

“DERBİDE MÜDDET ALMAK İSTİYORUM”

Attığı golü yorumlayan Arda Güler, “Öz inanç, tasa idaresine dair bize ders veriyorlar. Altyapıda da bu dersleri verdiler. Bu eğitimlerden ötürü alanda daha öz inançlıyım. Yasin Hoca bana maçtan evvel ‘Topu soluna çekersen kaleci sağına gider’ dedi. Benim de aklıma geldi. Sola çektim, kaleci sağa gitti, vurdum ve gol oldu” diye konuştu.

Galatasaray derbisine de değinen genç yıldız, “Trabzonspor maçındaki üzere taraftarımız epey takviye veriyor, tribünlere epey kişi geliyor. İnşallah bir daha takviye olurlar. İnşallah derbide müddet bulurum ve elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışırım” sözlerini kullandı.