Atso Lideri Çetin Kemer’de

accur

New member
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Lideri Davut Çetin ile ATSO Sanat ve Eğitim Merkezinde eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.
Belediye Lideri Topaloğlu ile ATSO Lideri Çetin’e, Kemer Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, ATSO İdare Konseyi Üyeleri, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ eşlik etti.
Lider Topaloğlu ve ATSO Lideri Çetin, sanat ve eğitim merkezinde eğitim alan öğrencilere sohbet ederek, öğrendikleri müzikleri seslendirdi. Topaloğlu ve Çetin, çocukların seslendirdiği müziklere vakit zaman eşlik etti.
Öğrencilerin kısa vakitte kat ettikleri ve sergiledikleri performansı alkışlayan Lider Topaloğlu ile ASTO Lideri Çetin ve birlikteindekiler, çocuklara dondurma kelamı verdi.
Sanat ve Eğitim Merkezindeki ziyaret daha sonrası açıklama yapan Belediye Lideri Topaloğlu, ATSO Lideri Çetin’in kendilerinin yaptırdığı ve Kemer Belediyesi’ne devrettiği sanat ve eğitim merkezinin işleyişini yerinde gördüğünü söylemiş oldu.
Topaloğlu, merkezde eğitim alan çocukların epey memnun olduğunu anlatarak, “ATSO Liderimiz Davut Çetin eğitim alan çocukların memnunluğunu gördü. Yaptıkları yapıttan dolayı gurur duydu. Kemer’de sanatsal faaliyetler manasında öbür projelerimiz de var. İlerde de bunları hayata geçireceğiz. Davut lidere ve idare konseyi üyelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza eğitim veren Furkan Üstündağ çocukları epey disiplinli yetiştiriyor. Daha üç günlük eğitim alan bir çocuk bile keman çalmayı öğrenmiş. Bu da bizim için büyük memnunluk. Her şey fazlaca hoş olacak.” diye konuştu.
ATSO Lideri Çetin ise merkezin 8 ay evvel bu kadar hoş bir eğitim yuvasına dönüşeceğini düşünmediğini kaydetti.
Sanat ve Eğitim Merkezini yaparken merkezde ATSO üyelerine eğitim vermeyi de düşündüklerini lisana getiren Çetin, “Burayı şu anda gördüm ve fikrim değişti. Kendimizin hoş sanatlar lisemiz ve kültür sanat merkezimiz var. Kemer’deki bu yerdeki eğitimi görür görmez benim fikirlerim değişti. Yaklaşık 1 aydır buradaki eğitimlerle ilgili fotoğrafları alıyordum lakin kendim yerinde görmek istedim. Çok memnun oldum. Bayramdan daha sonra çocuklarımızın sayısı da artacakmış. Ben bile eğitim almak istedim. Takviyelerinden dolayı Necati liderime epey teşekkür ediyorum.” dedi.
Lider Topaloğlu ile ATSO Lideri Çetin ve birlikteindekiler ondan sonrasında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı