Bahçe Satranç Takımı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

accur

New member
Malkara Belediyesi ve Malkara Kent Kurulu Bayan Meclisi’nin iş birliğinde Ünal Peynirciliğin takviyeleriyle Kurtuluş Parkına yapılan çağdaş kent yapısına uygun Bahçe Satranç Grubu Oyun Alanının açılışı merasimi, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirildi.

Açılış merasimine; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Lideri Hülya Ertan, ÂLÂ Parti İlçe Lideri Nevzat Ulu, Belediye Lider Yardımcıları Ersin Kaçar, Hüseyin Vasfi Güner, Malkara Kent Kurulu Lideri Hasan Akçay, Malkara Kent Kurulu Bayan Meclisi Lideri Öznur Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

İlçemizde toplumsal yaşama katkı sunacak alanın ilçemize kazandırmanın memnunluğunu yaşadığını belirten Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul; “Sayın kaymakamım, Kent Kurulumuzun bedelli Üyeleri, saygıdeğer iştirakçiler, kıymetli hemşehrilerim, bugünümüzün en büyük manası sevgili çocuklar, hepinizi hürmetle ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün Dünya üzerinde özel bir gün. Dünya üzerinde ki en eşsiz bir önder olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği gün. Ben yeniden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.

Bugün bir daha Malkara’mızda Kent Konseyi’nin hoş bir etkinliğinde bir ortadayız. Umarım İlçemize kazandırılan bu alan ilçemiz için, gençlerimiz için faydalı alan haline gelir. Ben emeği geçen herkese, Malkara Kent Kurulumuza, Malkara Kent Kurulu Bayan Meclisine teşekkür ediyorum. Bahçe Satranç Kadrosu Oyun Alanının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Malkara Kent Kurulu Bayan Meclisimize ve maddi olarak takviye veren Ünal Peynircilik Sahibi Adnan Sungur’a da teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Lideri Ulaş Yurdakul’un akabinde Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel

Bahçe Kadrosu Satranç Oyun Alanının ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yapılan konuşmaların akabinde protokol üyeleri tarafınca Bahçe Ekibi Satranç Oyun Alanının açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı