Bayraklı Belediyesinden öğrencilere kırtasiye takviyesi

accur

New member
Eğitim alanındaki çalışmalarıyla örnek olan Bayraklı Belediyesi, öğrencileri bu eğitim-öğretim yılında da yalnız bırakmadı. Gereksinim sahibi aileleri tespit eden belediye grupları, 3 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtmaya başladı. Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Bayraklı’da maddi imkansızlıklar niçiniyle eğitimde badire yaşayan çocuğumuz kalmayacak. Tüm öğrencilerimizin gereksinimlerini imkanlarımız dahilinde karşılayacağız. Her vakit yanlarındayız. Çocuklarımıza yeni devirde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

3 BİN ÖĞRENCİYE DAĞITILACAK

Sosyal Aktiflik Merkezi’nde verilen fiyatsız eğitimlerle öğrencileri lise ve üniversitelere hazırlayan Bayraklı Belediyesi, Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığı ile de dar gelirli ailelerin öğrenci çocuklarına takviyelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz senelerda binlerce çocuğun yüzünü güldüren belediye; bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini yalnız bırakmadı. Bu kapsamda takımlar; çocukların adreslerine tek tek giderek ortasında kalem, defter, kitap, silgi, çanta üzere mamüllerin yer aldığı kırtasiye setlerini ulaştırmaya başladı. Aileler ve çocuklar takviyelerinden dolayı Bayraklı Belediyesine teşekkür etti. 1 haftada bin 300 çocuğu sevindiren belediye grupları, toplamda 3 bin kırtasiye seti dağıtacak. Hususla ilgili ayrıntılı bilgiye 477 20 00 telefon numiçinden ulaşılabilecek.

BAŞARILAR ÇOCUKLAR

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “nazaranve geldiğimizde verdiğimiz kelamı birinci günden itibaren tutuyoruz. Bayraklımızda maddi imkansızlıklar niçiniyle hiç bir çocuğumuz eğitimden geri kalmayacak. Hangi çocuğumuzun eğitim için neye muhtaçlığı var ise, imkanlarımız dahilinde her vakit üzerimize düşeni yapacağız. hiç bir çocuğumuz ve ailemiz yalnız değil, yalnız da kalmayacak. Çocuklarımıza yeni eğitim-öğretim yılında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı