Belediye Liderinden minik Engin’e duygulandıran ziyaret

accur

New member
İzmir’in Menderes ilçesinde Belediye Lideri Mustafa Kayalar özel ihtiyaçlı Engin’in tanışma isteğini kırmayarak ziyarette bulundu.

Menderes Belediye Lideri Mustafa Kayalar, ilçede ikamet eden doğuştan Serebral Palci hastası 8 yaşındaki Engin Yıldırım’ın tanışma isteğini kırmayarak konutunu ziyarette bulundu. Lider Kayalar, Engin’e ulaştırdığı yürüme bandıyla Yıldırım Ailesine büyük memnunluk yaşattı.

Menderes Belediye Liderinin eşi Aslı Kayalar Sıhhat İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Konutta Sıhhat takımı ile bakılırsace Hürriyet Mahallesinde oturan Yıldırım Ailesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Engin, Aslı Kayalar’dan Belediye Lideri ile görüşmek istediğini söylemiş oldu. Bunun üzerine Lider Kayalar, Yıldırım ailesinin meskenini ziyaret etti.

“Gözlerindeki memnunluk kıymet biçilemez”

Ziyaret daha sonrası açıklama yapan Lider Kayalar, “Engin oğlumuz, eşim Aslı Kayalar’a belediye liderini görmek istediğini, benden ona kitap almamı ve imzalamamı söylemiş. Ben de küçük yavrumuzun bu isteğini kıramadım ve Engin’i ziyaret ettim.” dedi.

Başkan Kayalar, ziyareti sırasında Engin ve ikizi Buyruk ile bir arada eğlenceli ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Lider Kayalar, ikizlerin yaşadığı memnunluktan dolayı fazlaca duygulandığını da tabir ederek, “Çocuklarımızın gözlerindeki memnunluk kıymet biçilemez” diye konuştu.

Ziyaret sırasında miniklerin kendisinden bir isteği olup olmadığını da soran Lider Kayalar, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Günümüzün teknolojisinde evlatlarımızın öncelikli isteği doğal olarak tablet oldu. Kardeşlerimizin isteklerini geri çevirmedik ve tabletlerini armağan ettik. Bunun üzerine ikisi de derslerine fazlaca çalışacaklarının kelamını verdi.”

“Engin’in hep yanındayım”

Evden ayrılmadan evvel Engin’in annesi Hareket Yıldırım ile görüştüğünü de aktaran Lider Kayalar, şunları kaydetti:

“Engin’in annesine sıhhati için elimden gelen ne ise yapacağımın kelamını verdim. Minik Engin’in annesi de bu hususta bir yürüme bandına gereksinimleri olduklarını söylemiş oldu. Bunun üzerine bir arkadaşımın bağışladığı yürüme bandını Engin’e ulaştırarak fizik tedavi sürecine takviye olduk. Geleceğimizin aydınlık yüzleri çocuklarımız için ne yapsak az. Engin artık bizim de çocuğumuz ve bir şeye muhtaçlığı olduğunda daima yanındayız.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı