Burhaniye Belediyesi Sıhhat Merkezi İçin İmzalar Atıldı

accur

New member
Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, yeni yapılacak Belediye Sıhhat Merkezi için Parıltı Çakıroğlu Albak ile bağış protokolü imzalandı.

Sağlık alanında yaptığı hizmetlerle Balıkesir’de öncü olan Burhaniye Belediyesi, ilçede kalıcı bir projenin daha hayata geçmesi için düğmeye bastı.

Eski otogar içerisinde bulunan ve Belediyeye bağlı olarak fiyatsız hizmet veren tabiplik binasının daha çağdaş ve kapsamlı olarak faaliyet sunması ismine yeni bir Sıhhat Merkezi yapmak için kolları sıvayan Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, Işık Çakıroğlu Albak ile bağış protokolü imzaladı.

Kocacami yanında eski Belediye binasının olduğu yere yapılması planlanan Sıhhat Merkezi için Belediye Başkanlık makamında bir ortaya gelen Deveciler ve Çakıroğlu Albak, projede kullanılmak üzere yapılan bağışın protokolünü imzaladı. İmzalanan protokolde Sıhhat Merkezinin ismi de “Burhaniye Belediyesi Sıhhat İşleri Müdürlüğü FERİT ÇAKIROĞLU Sıhhat Merkezi” olarak belirlendi.

Daha evvel de Burhaniye’de Belediye tarafınca yapılan bir kreşe bağışta bulunan ve eski Burhaniye Belediye Lideri Ferit Çakıroğlu’nun kızı olan Işık Çakıroğlu Albak, imza daha sonra Burhaniye’de yapılan her yatırımın ilçe halkına yarar sağladığını ve bundan duyduğu memnuniyeti lisana getirdi.

Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler’de yaptığı konuşmada ” Burhaniyemizde vatandaşlarımızın her alanda daha müreffeh bir hayat sürmeleri ismine yatırımlarımızı ona bakılırsa planlıyor ve çalışmalarımızı bu kapsamda yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize her manada takviye olan herkes, Burhaniye’nin gelişmesinde büyük bir rol alıyor. Ben bu kentte yaşayan hemşehrilerim ismine size ve sizin üzere düşünen tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yapılacak olan Sıhhat Merkezimizin Burhaniyelilere güzel olmasını diliyorum” dedi.

Kocacami mahallesinde eski belediye binasının olduğu alana yapılacak olan sıhhat merkezi bodrum üstü 3 kat olarak yapılacak. Toplamda 736m2 kapalı alana sahip olacak merkezde fiyatsız olarak reçete ve muayene hizmeti verilecek. Eski Garaj ’da bulunan Belediye Sıhhat Merkezinin yeni yapılacak Sıhhat Merkezine taşınacağı binada, 2 adet hekim, Psikolog, Fizyoterapist, Diyetisyen ile bir arada Belediye Sıhhat İşleri Müdürlüğü işçisi hizmet verecek

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı