Çağdaş Bir Gelecek İçin Kermes

accur

New member
Çağdaş hayatı Destekleme Derneği İzmir İktisadi İşletmesi, çağdaş eğitim projelerini takviye hedefiyle 27 Nisan’da Villa Levante’de müzik dinletisi ve 2.El Küçük Defile’nin de yapılacağı kermes düzenliyor.

Çağdaş hayatı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir İktisadi İşletmesi, çağdaş eğitim projelerini desteklemek gayesiyle 27 Nisan’da Bornova’da yer alan Villa Levante’de saat 12.00-18.00 içinde kermes düzenleyecek. Villa Levante’de saat 12.00’de gerçekleştirilecek açılışın akabinde saat 13.00’de Çağdaş Hayatlı gençlerin müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Müzik dinletisinin akabinde bir daha gençler tarafınca ikinci el kullanmasının toplumda ve genç jenerasyonlarda çevreyi, doğayı muhafaza farkındalığının artırılmasına katkı sağlayacak 2.El Küçük Defile sunulacak. ÇYDD İzmir İktisadi İşletme İdare Konseyi ismine Gönül Kaya, gerçekleştirilecek aktiflikle ilgili şunları söylemiş oldu:

DAİMA BİRLİKTE OLALIM

“bir daha merhaba bahara, bir daha merhaba aydınlık bir gelecek için birlikte olacağımız siz bedelli Çağdaş Hayat dostlarına. Gezegenimizi saran pandemi ve yarattığı şartlar, evvelki senelerda birlikte olduğumuz, el ele verip dayanıştığımız tüm etkinliklerimizin durdurulmasına niye oldu. Bu süreçte Çağdaş Ömürlüler olarak; 2020 Ocak ayında açtığımız 2. El Giysi ve İkramlık Eşya Mağazamızı yasal zorunluluklar haricinde daima açık tutmaya çalıştık. Bu, büyük gayret ve özveri gerektiren bir müddetçti lakin İzmir kamuoyunda mağazamız tanınır, bilinir ve hepsinden değerlisi de gayemiz anlaşılır oldu. Etrafımıza ve tabiatımıza ziyan veren çok tüketime karşı ‘Atmıyoruz… Tüketmiyoruz’ şiarı ile dünyamızın yok oluşa hakikat sürüklendiği sürece karşı bir duruş olarak açtığımız mağazamızı hem de 2. el giysilerin değerlendirildiği, katma kıymet yaratılan ve çağdaş eğitim projelerini destekleyen duruma getirdik. Kermesimizde 2. el giysilerimizi sizlerin beğenisine sunacağız. Başka yandan; adanmışlık ruhu ve imece kültürü ile yoğrulmuş gönüllülerimizin sonlu vakit içinderda, küçük kümeler halinde, sıklıkla da meskenlerinde gerçekleştirdikleri el işi eserleri sizlere sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm dostlarımızı hoş bir bahar gününde daima bir arada olmaya çağırıyoruz. Çağdaş bir gelecek için el ele…”

Villa Levante Cafe & Restaurant, Erzene Mahallesi, 80 Sokak, No: 25/A, Bornova

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı