Cristiano Ronaldo’dan gündemi sarsacak ifadeler! ‘İhanete uğradım’

semaver

New member
Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İngiltere’de fazlaca konuşulacak bir röportaj verdi.

Sporx‘in aktardığına bakılırsa, Ronaldo Manchester United menajeri Eric cilt Hag hakkında ağır kelamlar kullanırken, “Manchester United bana ihanet etti. Eric cilt Hag’a hürmet duymuyorum zira o bana hürmet duymuyor. Bana hürmet göstermeyen birine ben de hürmet duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni daima ayrılmam için zorladılar. Makus gidişatın sorumlusu benmişim üzere gösterildim. Yalnızca teknik yönetici değil kulübün etrafındaki kimi bireylerce bu yapıldı. İhanete uğramış üzere hissettim” diye konuştu.

KULÜBE VE ROONEY’E AĞIR SÖZLER

Ronaldo kendisini eleştiren eski ekip arkadaşı Wayne Rooney ile ilgili de konuşurken, “Beni niye bu kadar sık eleştirdiğini bilmiyorum. Sanırım ben hala üst düzeyde oynamaya devam ediyorum, o ise emekli oldu. niçini bu diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

37 yaşındaki süperstar ayrıyeten Manchester United’ın Ferguson’dan daha sonra hiç bir gelişme gösteremediğini de söyleyerek, “Sir Alex Ferguson bakılırsavini bıraktığından beri Manchester United’ın gösterdiği gelişim sıfır” açıklamasını yaptı.