Didim Belediyesi İşgalcilere Geçit Vermedi

accur

New member
Didim Belediyesi, adapsız biçimde işgallere müdahale etmeyi sürdürüyor. Turizm dönemi öncesinde bir sefer daha harekete geçen gruplar, kıyılara şemsiye ve şezlong seren şahıslar ile işletmelere müdahale etti, materyallerini koruma altına aldı.

Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile Didim genelinde bulunan adapsız yapılara ve işgallere yöenlik başlatılan müdahaleler sürüyor.

Turizm dönemi yaklaşırken bir defa daha harekete geçen Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımları, Altınkum Mahallesi’nde bulunan kıyı bölgelerine müsaadesiz biçimde şemsiye ve şezlong seren bireyler ile işletmelerin materyallerini topladı. Toplanan hayli sayıda materyal, gruplarca koruma altına alındı.

Sabahın erken saatlerinde başlatılan süreçler esnasında Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı takımlarda geniş çaplı güvenlik tedbirleri aldı. Zabıta grupları, plajların işletme hakkının Didim Belediyesi’ne ilişkin olduğunu hatırlatarak kişi ve işletmelerin burada evraksız yahut müsaadesiz biçimde kullanım sağlayamacağını belirtti.

Ramazan Bayramı’nda ilçeye gelmesi beklenen binlerce yerli ve yabancı turistin huzuru, güvenliği ve memnunluğu için çalışmalarına sürat verdiklerini söyleyen Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, “Ramazan Ayı’nda ilçemize on binlerce yerli ve yabancı turistin, konuğumuzun gelmesini bekliyoruz. Biliyorsunuz ki ilçe genelinde kaçak yapılara ve işgallere karşı geniş çaplı çalışmalar başlattık. Bugün de Zabıta Müdürlüğü gruplarımız Altınkum Mahallesi’nde bulunan plajlarda müsaadesiz biçimde işgal yapan, şemsiye ve şezlong seren bireyler ile işletmelerin materyallerini toplayarak koruma altına aldı. Takımlarımıza çalışmalarından, vatandaşlarımıza ise duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Umarım Ramazan Bayramı ilçe esnafımız için rahmetiyle gelir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı