Didimli Miniklerden Lider Atabay’a Sürpriz Ziyaret

accur

New member
Çeşitli okullarda eğitim nazarann minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Minik öğrenciler, geleneği bozmayarak bir süre makam koltuğuna da oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın rüzgarı, Didim’de erken esmeye başladı.

Didim Belediyesi tarafınca kentin dört bir yanında düzenlenecek olan etkinlikler ile kutlanacak olan bayram öncesi, Didim’de bulunan çeşitli okullarda eğitim nazarann öğrenciler Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Sürpriz ziyaretlerde birfazlaca öğrenci, okul idareleri ve öğretmenler bulundu. Renkli imajlara sahne olan ziyaretlerde Lider Atabay miniklerle birebir ilgilenerek sohbet etti. Öğrenciler, Lider Atabay’a kendisi için hazırladıkları armağanları verirken Lider Atabay çocukların bayramını kutladı. Lider Atabay, Didim Belediyesi tarafınca hazırlanan ve içerisinde eğitim-öğretim hayatlarında kullanacakları malzemelerin bulunduğu paketleri de çocuklara dağıttı.

GELENEK BOZULMADI

Çocukların sorularına yanıt vererek birebir ilgilenen Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, akabinde koltuğunu bir süreliğine onlara devretti. Burada çocukların taleplerini dinleyen Lider Atabay, kendileri için park ve oyun alanları oluşturmayı sürdüreceklerini söylemiş oldu.

Tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Lider Atabay, “Ulu Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına ikram ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bugün sürpriz ziyaretçilerimiz oldu. Kendilerine sürprizlerinden dolayı epey teşekkür ediyorum, sahiden bana güç verdiler. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocukların bayram niçiniyle memnunluklarını gözlerinde görmek beni fazlaca keyifli etti. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların hayatında hoşlukların hakim olması için Didim Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı