Domenec Torrent: Türkiye’de bir daha sonraki maçı kazanmak dışında bir proje olmuyor

semaver

New member
Üstün Lig 32. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’nin konuğu oldu. Müsabakayı sarı-lacivertliler, 2-0 kazandı. Güçlü müsabakanın çabucak akabinde ise sarı-kırmızılıların teknik yöneticisi Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın İspanyol teknik adamı Domenec Torrent, Fenerbahçe’nin gollerini kıymetlendirdi. Torrent, golü komik bulduğunu söyleyerek ekledi: ”Dengeli bir maçtı. Birinci yarıda Fenerbahçe’nin yalnızca 2 konumu vardı. Onların attığı gol değişik ve komikti. Bizim oyuncumuzdan sekti. daha sonra onların oyuncusuna geldi. Baht yapıtı bile diyebiliriz.”

”GELECEK HAKKINDA TASAM YOK”

Burak Elmas’ın seçime gitmesi hakkında konuşan Torrent, liderin kim olacağı ile ilgilenmediğini söylemiş oldu. Torrent, ”Gelecek hakkında telaşım yok. Yalnızca bugünün kararıyla ilgileniyorum. Kulübümüz ve taraftarımız için değerli bir maçtı. Ben gelmedilk evvel de ben geldikten daha sonra da Galatasaray için sıkıntı bir dönemdi. Benim için bir daha sonraki liderin kim olacağı değerli değil. Önümüzde 6 maç var, kazanmaya çalışacağım. Projeyle ilgili bir şey. Türkiye’de gördüğüm şey, bir daha sonraki maçı kazanmak dışında bir proje olmuyor” sözlerini kullandı.

”PROJENİN EMELİ NE?”

İşlerinin maç kazanmak olduğunu söyleyen Torrent, ”Benim ve grubumun işi, olabilecek azamî sayıda maç kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin niçini şu, benim denetim edebileceğim bir şey değil. Çok büyük kimi hocalar, vakte gereksinim duydular. Onlara inanıldığı için onlarla devam ettiler. Projeye inanç yoksa, onunla ilgili yapacağımız bir şey yok. Proje, daha sonraki maçı kazanmaksa biz daha sonraki maçı ve daha sonrasındaki maçı kazanmaya çalışacağız” sözlerini kullandı.