Düzce’de kaza daha sonrası sakat kaldı, eşi 2 çocuğu da bırakıp terk etti

Zakariya

New member
Düzce’de yaşayan 30 yaşındaki Tayfun Şefik’e, 2019 yılının Aralık ayında, D-100 Cumayeri sapağında yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüs çarptı.

Şefik, beyninde oluşan hasar niçiniyle yatağa bağımlı hale geldi.

Eşi de Şefik ve 2 çocuğunu terk etti.

Tedavi için yardım bekliyorlar

Tayfun Şefik ile çocukları Ravza (6) ve Miraç’a (4) Gümüşova ilçesi Selamlar köyünde yaşayan anne-babası Mehmet ve Meliha Şefik bakmaya başladı.

Oğluna bebek üzere bakan Meliha Şefik, tedavisi konusunda yardım beklediğini söylemiş oldu.

“Kök hücre tedavisi düzgün gelir dediler ama…”

DHA’ya konuşan ve tedavinin bir daha gözden geçirilmesini isteyen Meliha Şefik, “Karşıdan karşıya geçerken gelen servis arabası çarptı. 2,5 yıl oldu. Oğlumun güzelleşmesi için anne olarak koşmak zorundayım. tekrar ayrıntılı gözden geçirilmesini istiyorum. Daha 30 yaşında. Yavruları var. Tahminen düzgün olacak. Beni dinliyor ve anlıyor. Kök hücre tedavisi uygun gelir dediler lakin tahminen kök hücreden öbür bir tedavi vardır. Büsbütün incelenmesini istiyorum. Bir hayırsever doktora götürsün kök hücre ise kök hücre öteki bakılacaksa bakılsın. Allah’tan umut kesilmez.” dedi.

“Sağ olduğum sürece oğluma bakacağım”

Çocuklarının babalarını epeyce sevdiğini lisana getiren Meliha Şefik ise “Çocuklar babalarının yanından ayrılmazlar. Okuldan geldikleri vakit kızı başından ayrılmıyor. Bana, ‘Babaanne sana bir şey olursa babama bakmayı bana öğret, ben bakarım’ diyor. Babalarıyla ilgili epey hayalleri var. Çocukları epeyce dua ediyor. İnşallah yeterli olur, çocuklarının başında olur. Ben annelik nazaranvimi yapayım, gerisi Allah’ın bileceğidir. Ben sağ olduğum sürece oğluma bakacağım. Fizik tedavi yaptırıyoruz, aylık 4 bin lira para veriyoruz. Medikal gereçlerine yetişemiyorum. Artık kaldım. Yardım istiyorum, oğlumu yaşatmak istiyorum.” diye konuştu.

“Babam güzelleşirse bana lolipop alsın…”

Babasın güzelleşeceği günleri bekleyen Ravza Şefik de “Babam uygunlaşırsa bana lolipop alsın, lunaparka götürsün. Ben onu okulumda gezdireceğim.” dedi.