Fabio Volo Strega Ödülünde? “Hayır Teşekkürler”

acidizing

New member
Iricevable adaylığı. Son günlerde Strega Ödülü'nün bir sonraki baskısı için Fabio Volo'nun kitabını öneren yazar Fulvio Abbate'in 'hareketi' Ses yapan müziği dans edeceğizMondadori tarafından yayınlanan, şu anda edebi sanatın düzenlenmesinin dışında. Olduğunu söylemek için Giovanni SolimineAdnkronos ile konuşan Bellonci Vakfı Başkanı: “Bir sonraki baskı için ilk şakalarda bulunduk, birkaç gün boyunca 'Pazar arkadaşlarından gelen raporlar gelmeye başladı. Onu tanımamaya devam edenler “, Abbate tarafından sunulan adaylığı ifade ederek Solimine'yi bekliyor.

“Geçen yıl bir yazarın, Pazar günü bir arkadaşı olarak, kendiliğinden tanımlanmış, (Fulvio Abbate Ed), aynı yazar başka bir kitap adayına, katılmak için yazarın rızasına ihtiyaç duyulduğunu görmezden geliyordu. Adayı kabul etmeye karar vermelidir, Solimine.

Fabio Volo, Kendi adına, Instagram profilinde yayınlanan bir videoda adaylığı yetkilendirmemeye motive etti. “Beni önerenlere teşekkür ediyorum, ama bu benim hikayem değil”Sürprizi gizlemeyen yazarı açıkladı: “Okuduğumda bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Bunun yerine hayır, bu doğru.” Strega ödülü “çok önemli ve bu günlerde bunu düşündüm. Strega ödülüne bir yazar önerildiğinde – hatırladı – o zaman devam etme yetkisi vermeli”. Ancak adaylığı yansıttıktan sonra uçuş bunu reddetti: “Bana geri dönmeyen bir şey var ve bu yüzden reddettim, hayır dedim. Fabio Volo ve Strega Ödülü bana tamamen farklı iki hikaye gibi görünüyor. “Ödül, devam etti,” bana başkentle yazarlar için görünüyor. Benzersiz hikayem var, bu başarıyı beklemiyordum, cadıya önerilmeyi bile beklemiyordum “. Yani Volo,” Bu ödüle saygı duymadığı için değil, çok önemli olan değil “, Ama uygulama” Bu benim hikayem değil “.