Fazilet: Beşere paha katan çalışmalara dayanağımız sürecek

accur

New member
Bursa’da toplumsal sorumluluk projelerini hayata geçiren Rotary ve Rotaract Kulübü üyeleri ile bir ortaya gelen Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet sivil toplum örgütleriyle çeşitli projelerde iş birlikleri yapmaktan şad olduklarını söylemiş oldu. Fazilet, “İnsana paha katan her çalışmaya takviye vereceğiz” dedi.

Sivil toplum örgütleriyle pek hayli alanda iş birlikleri yapan Nilüfer Belediyesi’nin, Bademli Rotaract Kulübü iş birliğiyle “Benim sporum benim yeteneğim” sloganıyla gerçekleştirdiği tırmanış aktifliği de geniş iştirakle tamamlandı.

Nilüfer’in kırsal mahallelerinin de ortalarında bulunduğu Yolçatı, Gökçe, Büyükbalıklı, Ahmet Yesevi, Balat, Hasanağa ve Üçevler mahallelerinden toplam 86 çocuğun katıldığı tırmanış etkinliğinde çocuklar, tırmanma duvarını birinci sefer deneyimleyerek yeni bir spor koluyla daha tanıştı. Görükle’deki Spor Parkı’nda bulunan tırmanış duvarındaki aktiflikte çocuklar, 15 ve 18 metre yüksekliğindeki duvarlarda farklı zorluk derecelerine göre hazırlanan rotalarda, top-rap tırmanışı yaparken, yeni yetenekler de keşfedildi.
Gayesine ulaşan aktifliğin sona ermesinin akabinde Memleketler arası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Guvernörü Serdar Durusüt, Bursa Kuzey Yıldızı Kulübü Üyeleri, Bademli Rotary Kulübü Lideri Nilüfer Akçakoca ve üyeleri, Bademli Rotaract Kulübü Lideri Armağan Gür ve kulüp üyeleri ile 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Ege Yiğit Ece, Nilüfer Belediye Lideri Turgay Erdem’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediye Lider Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in de yer aldığı ziyarette Armağan Gür, spor aktifliğinin muvaffakiyetle sonuçlandığını söylemiş oldu.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Lideri Serdar Durusüt ve Bademli Rotaract Kulübü Lideri Armağan Gür hem “Benim sporum, benim yeteneğim” aktifliğine tıpkı vakitte öteki projelere verdiği dayanaklar için Lider Turgay Erdem’e teşekkür etti. Durusüt, bu iş birliğinin örnek olduğunu da kelamlarına ekledi.

beraber kıymetli projeler hayata geçirdiklerini hatırlatan Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet de, beşere bedel katan her çalışmaya dayanak vereceklerini söylemiş oldu. Lider Turgay Fazilet, Rotaract Kulübü Lideri Armağan Gür’e yapılan son aktiflik için teşekkür plaket verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı