Hangi kara yolunda çalışma var? 13 Mart Pazar kara yollarında son durum

Zakariya

New member
Günü ailesiyle ya da iş için yollarda geçirecek olan vatandaşlar, kara yollarındaki son durumu merak ediyor.

Geçecekleri güzergahta çalışma olup olmadığını merak edenler, bu hususta en net bilgilere ulaşmak istiyor.

Vatandaşlar yollarda sorun yaşamamak, ya da geç kalmamak için, “Hangi kara yolunda çalışma var?” sorusunu araştırıyor.

Pekala, Hangi kara yolunda çalışma var? İşte kara yollarında son durum…

13 MART HANGİ KARA YOLUNDA ÇALIŞMA VAR?

Kara yollarının imal, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen kesitlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine bakılırsa, TEM Otoyolu’nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi tamirat çalışmaları niçiniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometrelerinde süratli tren sınırı köprü ayağı üretim çalışmaları sebebiyle her iki tarafta ulaşım servis yollarından sağlanıyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometrelerinde imal çalışmaları ötürüsıyla ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı gerçekleştiriliyor.

Melenağzı-Akçakoca yolunun 6. kilometresinde meydana gelen heyelan niçiniyle ulaşım denetimli devam ediyor.

Trafik güvenliği niçiniyle yavaşça tonajlı taşıtlar 6. kilometredeki servis yolundan İstanbul istikametine gidecek olan ağır tonajlı taşıtlar Akçakoca-Düzce yoluna, İstanbul istikametinden gelen ağır tonajlı taşıtlar ise Karasu-Sakarya yoluna yönlendiriliyor.

Nurdağı-Gaziantep yolunun 2-4. kilometrelerinde üretim çalışmaları ötürüsıyla trafik denetimli sürdürülüyor.

Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometrelerinde imal çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli sağlanıyor.

Suluova-Amasya yolunun 9-10. kilometrelerindeki T1 Tüneli ortasındaki elektrik-elektronik-elektromekanik ve tünel denetim merkezi üretim çalışmaları niçiniyle ulaşıma tek şeritten denetimli müsaade veriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli’nde yapılan elektrik-elektronik sistemleri bakım ve tamir çalışması ötürüsıyla bölünmüş yolun her iki istikametinde bulunan tüplerde 08.00-20.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten denetimli gerçekleştiriliyor.

Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometrelerinde menfez üretim çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı devam ediyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-8. kilometrelerinde meydana gelen heyelan niçiniyle ulaşım tek şeritten ve denetimli olarak sağlanıyor.

KARA YOLLARI YOL ÇALIŞMASI SORGULAMA EKRANI