Hangi kara yolunda çalışma var? 14 Mart Pazartesi kara yollarında son durum

Zakariya

New member
Günü ailesiyle ya da iş için yollarda geçirecek olan vatandaşlar, kara yollarındaki son durumu merak ediyor.

Geçecekleri güzergahta çalışma olup olmadığını merak edenler, bu hususta en net bilgilere ulaşmak istiyor.

Vatandaşlar yollarda sorun yaşamamak, ya da geç kalmamak için, “Hangi kara yolunda çalışma var?” sorusunu araştırıyor.

Pekala, Hangi kara yolunda çalışma var? İşte kara yollarında son durum…

14 MART HANGİ KARA YOLUNDA ÇALIŞMA VAR?

• Kara yollarının üretim, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen bölümlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
  • Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine bakılırsa, İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7’nci kilometreleri içinde (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü üretim çalışmaları niçiniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli sağlanıyor.
  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun (İzmit Körfez Geçişi ve irtibat yolları dahil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı kesiti 2-5’inci kilometreleri içinde bakım-onarım çalışması niçiniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir istikametlerinde bir şerit (sağ yahut sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım başka şeritlerden gerçekleştiriliyor.
  • Kocaeli-Yalova yolunun 7’nci kilometresinde sinyalize kavşak imal çalışmaları niçiniyle Yalova tarafında ulaşım tek şeritten sağlanıyor.
  • Ankara-Çankırı yolunun 15-17’nci kilometreleri içinde üretim çalışmaları niçiniyle ulaşım denetimli gerçekleştiriliyor.
  • Çanakkale-Ezine yolunun 18’inci kilometresinde bulunan İntepe Viyadüğü’nde köprü genleşme derzi bakım ve tamir çalışmaları niçiniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı sağlanıyor.
  • Piraziz-Giresun-Keşap yolunun 38’inci kilometresinde (Keşap kent girişi) yol imal çalışması niçiniyle bölünmüş yolun Keşap-Giresun istikametinde ulaşım tek şeritten denetimli gerçekleştiriliyor.
  • Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49’uncu kilometreleri içinde meydana gelen yol çökmesi niçiniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.
  • Tortum-Uzundere yolunun 5-6’ncı kilometreleri içinde yol imal çalışmaları niçiniyle ulaşım denetimli gerçekleştiriliyor.
  • Bartın-Kurucaşile ayrımı-Amasra yolunun 0-5’inci kilometreleri içinde bulunan Amasra Tüneli’ndeki elektrik-elektromekanik işlerinin imal çalışmaları niçiniyle yol trafiğe kapatıldı, ulaşım Zonguldak-Bartın Vilayet Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 42’nci kilometresinde bulunan Ahatlar Kavşağı-Ahatlar Köyü-Amasra içindeki eski yol üstündeki servis yolundan sağlanıyor.
  • Osmaniye-Nurdağı yolunun 38-45’inci kilometreleri içinde yol üretim çalışmaları niçiniyle ulaşım denetimli gerçekleştiriliyor.
KARA YOLLARI YOL ÇALIŞMASI SORGULAMA EKRANI