İBB Lideri Ekrem İmamoğlu: ‘Fenerbahçe, Cumhuriyet’in asil kurumlarından biri’

semaver

New member
İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe’nin basketbol müzesinin açılışında konuştu.

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü vesilesi ile epeyce kıymetli bir haftaya girildiğini söyleyen İmamoğlu, “Bu hoş anda sizlerle olmaktan memnunum. Bu hafta, özel bir hafta. 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı’nı kutladıktan daha sonra 100. yıla coşkuyla yürüyeceğiz. İnşallah 100. yıl ülkemize ve dünyaya fazlaca yeterli gelecek” sözlerini kullandı.

“FENERBAHÇE, CUMHURİYET’İN ASİL KURUMLARINDAN BİRİ”

Fenerbahçe Kulübü’nün Türkiye Cumhuriyeti için epeyce kıymetli bir kurum olduğunu lisana getiren Ekrem İmamoğlu, “Fenerbahçe, Cumhuriyet’in asil kurumlarından bir adedidir. Ülkeye katkı sunan kurumların şuurundayız. Fenerbahçe’nin de hem kentimize, birebir vakitte dünyaya spor alanında hoş bildiriler verdiğini biliyoruz. Bu müze de, o iletilerden biridir. Geçmişine sahip çıkmaktır. Basketbol ismine birinci defa bu biçimde bir müzenin açılması da değerli. Davetiyeyi alır almaz heyecanlandım, görmek istedim. Bugün kalabalık, en yakın vakitte sakin bir ortamda tekrar gelip, bilgilerina bakmak isterim. Ali Koç’a ve idare heyetine, emeği geçenlere, kentimiz ismine birinci basketbol müzesi için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Kulübümüze bütün branşlarda kaç başarılar” diyerek kelamlarını noktaladı.

Ayrıca İmamoğlu, Fenerbahçe’nin basketbol müzesinin anı defterine niyetlerini yazdı.