“İkinci kez ilik nakli oldum”

acidizing

New member
“İkinci kez ilik nakli oldum”, “durumlarım iyi”. Yazar Alessandro Baricco, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bilgi verdi. “Eeee. Böyle sosyal ağları kullanmıyorsun, ama bana karşı sabırlı olmalısın, son zamanlarda karmaşık zamanlar geçirdim. Yine verecek haberlerim var – Baricco yazıyor – İki gün önce San’dan taburcu oldum. Milano’daki Raffaele hastanesinde Prof. Ciceri’nin bölümünde ikinci bir kemik iliği nakli yaptırdım (hastalık nüksetti, bunu yapmak zorundaydım). Doktorlar (Dr. Peccatori’nin ekibi, hepsi kesinlikle mükemmel) bunun iyi gittiğini söylüyorlar ve benim şartlarım iyi”. 22 Ocak 2022’de sosyal medyada kendisine kronik miyelomonositik lösemi teşhisi konulduğunu açıklayarak hastalık haberini veren Baricco’nun kendisiydi.

“Bildiğim şu ki, 41 zor gün oldu, ama şimdi her şey harika – yazar sözlerine devam ediyor – Başardım çünkü eşim Gloria inanılmaz bir kadın, ailem çok sert insanlardan oluşuyor ve arkadaşlarım.” Beni hiç yalnız bırakmadınız. Ah, hepinize nasıl teşekkür ederim. Şimdi, Coccia ve Mancuso’nun bana öğrettiği gibi, yaşamayı bizden daha iyi bilen laik ağaçlara bakarak ayağa kalkıyorum. Gündemim diyor ki ben 29 Ekim 2023’te Teatro alla Scala’da tekrar halkın karşısına çıkacağım ve efsanevi Labèque kardeşlerin bir konserinde anlatıcı olacağım (ne mutlu dostlarım). Bu arada her şey beni şaşırtacak. sarılmak”.