İnegöl Belediyesi’nden Çalışanlara Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

accur

New member
İnegöl Belediyesi’nde Nisan ayında doğan 69 işçi için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Lider Alper Taban, işçi ile Kent Müzesinde bir ortaya gelerek pasta kesti. Ayrıyeten çalışanlara ikram takdimi yapıldı.

İnegöl Belediyesi’nde kentin gelişimi ve vatandaşlara en güzel hizmetin sunulması ismine gece gündüz mesai harcayan işçi için Belediye Lideri Alper Taban’ın talimatıyla sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay nizamlı olarak gerçekleştirilecek doğun günü buluşmalarının birincisi, geçtiğimiz ay yapılmıştı. Nisan ayında dünyaya gelen 69 işçinin doğum günü de dün Kent Müzesi Konferans Salonunda yapılan buluşmayla kutlandı.

“BU KURUMUN ÜZERİMİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUKLAR VAR”

Basın Yayın ve Halkla Bağlantılar Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen tertipte, Lider Taban Nisan ayında dünyaya gelen işçi ile bir ortaya geldi. Program açılışında kısa bir konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, “İnegöl Belediyesi çatısı altında çalışmak, bu kurumun bir kesimi olmak, bu kuruma aidiyet duymak ayrıcalıklı ve özel bir durum. Hepimiz bunun onurunu, gururunu yaşamalıyız. Tabi bunun hoşluklarını yaşarken, bu kurumun üzerimize yüklediği değerli sorumluluklar da var bunların da şuurunda olmalıyız. Daha evvel yapılan eğitim programlarında bu mevzuların üzerinde konuştuk. Keyifli insanların oluşturduğu kurumu İnegöl Belediyesi çatısı altında daima bir arada oluşturacağız inşallah. Bugün de burada değerli Belediye Liderimizin davetlisi olarak bulunuyorsunuz. Sayın Belediye Liderimiz ağır temposu içerisinde bizlere vakit ayırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI HER AY DEVAM EDECEK

Ardından Belediye Lideri Alper Taban çalışana hitaben bir konuşma yaptı. Doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini söz eden Lider Taban, “Geçtiğimiz ay kurumumuzda Mart ayında doğan çalışanımızla bir ortaya gelmiş ve sürpriz bir doğum günü kutlaması yapmıştık. Aslında ikincisi olması niçiniyle tahminen sürpriz olmaktan çıkmış olabilir fakat bugün de Nisan ayında doğan işçimizle bir ortaya gelmek istedik. Öncelikle her birinizin doğum gününü kutluyorum. İnşallah kaç yaşlara sağlıklı, huzurla, memnunlukla erişmenizi diliyorum” diye konuştu.

“İnsan kendini ne kadar zinde, keyifli ve huzurlu hissederse inanıyorum ki bu hisler hizmet ettiği alana da o kadar yansır” kelamlarıyla konuşmasını sürdüren Lider Taban, şöyleki devam etti: “Nihayet itibariyle biz de bu manada nazaranve geldiğimiz günden bugüne insan ayırmaksızın bu kurumun hizmet edeniyse, o bizim çalışma arkadaşımızdır düsturuyla hareket ettik. Bizim bir kederimiz var; bir kurumda ne kadar kaliteli ve donanımlı, nitelikli insan kaynağı olursa bunun çıktısı da o kadar nitelikli olur. Ne yaptığını bilen, neyi temsil ettiğini bilen, elde ettiği yetenek ve kabiliyetleri kurumuna, hizmet alan insanlara yansıtan âlâ bir topluluk olmasını dilek ediyoruz.”

“Bizler belirli tarihler aralığında bu kuruma, bu kente hizmet edenleriz. Sizler ise emekliliğinize kadar burada hizmet edecek olanlarsınız. İnşallah daima hoşluklar içerisinde yer alın. Anılarınızda anlatacağınız hoş yaşanmışlıklarınız olsun. tekrar hepinizin doğum gününü kutluyor, güzel ve sağlıklı ömürler diliyorum.”

Konuşmaların akabinde tüm çalışanla bir arada pasta kesildi. çabucak sonrasında çalışana armağan takdimi ve ikramlar gerçekleştirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı