Josef de Souza toplumsal medyadan duyurdu!

semaver

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 5’inci haftasında Beşiktaş’ın deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 3-2 mağlup ettiği müsabakanın akabinde bir Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı futbolculara saldırmış, siyah-beyazlı grubun grup kaptanı Josef de Souza da taraftara müdahalede bulunmuştu. Bu hareketi daha sonrasında kırmızı kart ile cezalandırılan Brezilyalı orta saha oyuncusu, 1 maç ceza almış lakin PFDK tarafınca ekstra bir ceza verilmemişti.

Josef de Souza’nın cezasına yapılan itirazın Tahkim Heyeti tarafınca reddedilmesinin akabinde Beşiktaş 2’nci Lideri Engin Baltacı ve Josef de Souza, Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu, şahsi toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığı duyurdu. Josef yaptığı paylaşımda, “Duygusallaşarak ağlamamın sebebi, ailemle görüşmem ve haksız bir ceza aldıktan daha sonra verdiğimiz karar. Eminim ki buna benzeri bir olay bir daha olacak ve ben de yeniden birebir hali sergileyeceğim. Bu dönem elimizden gelenin en düzgününü yapıp BEŞİKTAŞ’ı yine şampiyon yapmaya çalışacağız. Fakat gelecek dönem için artık burada kalmak bana bu tıp bir olay yeniden yaşanırsa birebir reaksiyon vereceğim için kendimi inançta hissettirmiyor. Zira biliyorum ki karakterim niçiniyle grup arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve yine ceza alacağım. Bu yüzden kendimi inançta hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylemiş olduğimi kalbimi epey acıtıyor olsa bile” tabirlerini kullandı ve gelecek sene Beşiktaş’tan ayrılacağını deklare etti.