Kahramanmaraş’ta yatalak eşine 5 yıldır bebek üzere bakıyor

Zakariya

New member
Kahramanmaraşlı çiftin aşkı pürüz tanımıyor…

Türkoğlu ilçesinde yaşayan Erdal ve Ayşe Kocatürk’ün 4 çocuğu bulunuyor.

45 yaşındaki Erdal Kocatürk, 5 yıl evvel çalışmak için Antalya’ya gitti.

Bebek üzere bakıyor

Burada inşaat işçiliğine başlayan Kocatürk, istikrarını kaybederek düştü ve belden aşağısı felçi kaldı.

İHA’nın transferine bakılırsa; vefakar eş de bunun üzerin yatağa bağlı yaşamaya başlayan Kocatürk’e bebek üzere bakmaya başladı.

bu biçimde bir bayanla evlendiğim için fazlaca mutluyum”

Eşini epey sevdiğini söyleyen Erdal Kocatürk, “Ben inşaattan düşerek iş kazası geçirdim. 3 ay ağır bakımda kaldım. 5 yıldan bu yana da yatağa bağımlı biçimde yaşıyorum. Ben konuşamıyordum bu süreçte. Boğazımda stent takılıydı. Vakit geçtikçe konuşmaya başladım. Tabipler ayağa kalkabileceğimi söylüyorlar fakat hayli vakte gereksinimim olduğunu vurguluyorlar. Eşimden Allah razı olsun. bu biçimde bir bayanla evlendiğim için epey memnunum. Bu vakte kadar benimle daima ilgilendi. Sabah kalktığında kahvaltımı hazırlar özel gereksinimlerimi giderir. Yemeğimi yedirir, saçımı tarar. Eşimden yinedan Allah razı olsun.” dedi.

Eşim benim 5’inci çocuğum oldu”

Kazanın sevgilerine mani olmadığını söyleyen Ayşe Kocatürk, “21 yıllık evliyim. Eşim iş kazası geçirdi. Eşim benim 5’inci çocuğum oldu. Bu kaza hiç sevgimize pürüz olmadı. Daha epeyce sevgimiz arttı. Eşimin 5 yıldır bütün gereksinimlerini kendim karşılıyorum. Yemeğini yediriyorum, saçlarını tarıyorum, bebek üzere bakıyorum. Öteki beşerler üzere eşimi bırakmadım, bırakmayı da düşünmüyorum. Yanında olmaya devam edeceğim. Zira ben eşimi hayli seviyorum.” diye konuştu.