KARA YOLLARI SON DURUM I 23 Eylül Cuma 2022 hangi kara yolunda çalışma var?

Zakariya

New member
Günü ailesiyle ya da iş için yollarda geçirecek olan vatandaşlar, kara yollarındaki son durumu merak ediyor.

Geçecekleri güzergahta çalışma olup olmadığını merak edenler, bu hususta en net bilgilere ulaşmak istiyor.

Vatandaşlar yollarda sorun yaşamamak, ya da geç kalmamak için, “Hangi kara yolunda çalışma var?” sorusunu araştırıyor.

Peki, Hangi kara yolunda çalışma var? İşte kara yollarında son durum…

Hangi kara yolunda çalışma var?

AA’nın haberine nazaran; Kara yollarının üretim, bakım ve tamirat çalışmaları sürdürülen kısımlarında yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Etraf Otoyolu’nun Konya-Polis Akademisi kavşakları 14-18. kilometrelerinde üstyapı tamir çalışmaları yapılıyor. Bu niçinle otoyolun Konya istikameti ile Çankaya Kavşağı’nın Konya iştirak kolu trafiğe kapatılarak ulaşım öteki istikametten iki taraflı sağlanıyor. Ankara-Niğde Otoyolu’nun Kırşehir Kavşağı-Ağaçören temas yolunun 1-3. kilometrelerinde üstyapı tamir çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple temas yolunun Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım öteki istikametten iki taraflı sürdürülüyor. Beyşehir-Seydişehir yolunun 9-13 ve 22-31. kilometrelerindeki üretim çalışmaları ötürüsıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli müsaade veriliyor.

Malatya-Akçadağ-Elazığ yolunun 52-53. kilometrelerinde (Kapıkaya mevkisi) üretim çalışmaları ötürüsıyla ulaşım denetimli devam ediyor. Hopa-Borçka-Artvin yolunun (Borçka-Artvin kesimi) 47-65. kilometrelerindeki 11 tünelde paklık çalışması niçiniyle bugün saat 18.00’e kadar ulaşım tek şeritten denetimli sürdürülecek.