Kartepe’de Şampiyonlar İftarı

accur

New member
Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde başarılı olan atletleri bir ortaya getirerek motivasyon gecesi düzenledi ve sembolik mükafatlar verildi.

Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde dereceye giren, kulüp bünyesinde yer alan şampiyon olan, kulüp kişisel atletleri, robotik kodlama, bilimsel yarışta dereceye giren, Kur’an-ı Kerim hoş okuma müsabakalarında dereceye girenleri iftarda buluşturdu. Kartepe Park Otel’de düzenlenen “Şampiyonların İftarı” programına Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın konut sahipliğinde düzenlenen iftar programına İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, KASKF Lideri Murat Aydın, kulüp liderleri, antrenörler ve 26 branşta, 60 ödül alan, 400 sportmen katıldı.

SPORUN MERKEZİ KARTEPE

Kartepe Belediyesi tarafınca düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Akabinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan’ın konuşması daha sonrasında kelam alan İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Bu gecenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz Kartepe’de spora doydu. Turizm merkezinin yanı sıra Kartepe sporunda merkezi olacaktır. Kartepemiz fazlaca daha hoş işler başaracaktır” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’a spora verdiği dayanaklardan dolayı teşekkür eden KASKF Lideri Murat Aydın “Spora takviye vermek ulusal eğitim ve emniyet işbirliğinde çalışmak demektir. Sportmen bir belediye liderine sahip olmak fazlaca kıymetli bir avantajdır. Bu gece sporda değerli başarılara imza atan atletlerimize mükafatlar verilmektedir. Motivasyon sporun bel kemiğidir. Ne kadar epeyce gence dayanak verirsek, makûs alışkanlıklardan uzak duracaklardır” dedi.

KARTEPE’DE SPOR KIYMETLİ BİR SEVDADIR

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Bugün burada şampiyonlarla beraberyiz. Kartepe’nin spora bakışı burada ki salondan görülmektedir. Spor en az matematik kadar değerlidir. Çocuklarımızın sporla erken yaşta tanışması kıymetlidir. Belediye olarak tüm imkanlarımızla destekliyoruz. Çocuklarımıza sonuna kadar takviye verdik, vermeye devam ediyoruz. Kartepe’de spor değerli bir sevdadır. Çocuklarımızın muvaffakiyetleri ile gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu. Konuşmaların akabinde ilçe protokolü tarafınca şampiyon olan gençlere mükafatları verildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı