Kemalpaşa Belediyesi’nde Bayramlaşma Merasimi

accur

New member
Ramazan Bayramı ötürüsıyla, Kemalpaşa Belediyesi’nde bayramlaşma merasimi düzenlendi

Kemalpaşa Belediye Lideri Rıdvan Karakayalı ve Belediye Lider Yardımcıları, Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanları ile bir ortaya gelerek bayramlarını kutladı. Belediye binası önünde düzenlenen bayramlaşma merasiminde işçilerle tek tek tokalaşarak bayramlaşan Lider Karakayalı, birlik ve birliktelik vurgusu yaptı.

‘SİZLER HER ŞEYİN EN UYGUNUNA LAYIKSINIZ’

Lider Karakayalı konuşmasında, “Bayramlar bizim toplumumuz için hayli kıymetli bedeller. bu biçimde özel günleri ömrümüze düzgünlüğü, kardeşliği, dostluğu katmak için en büyük vesile olarak görüyorum. Ne sebeple olursa olsun, birbirinizi kırmamanızı rica ediyorum. Yakın devirde yaptığımız toplu iş mukavelesi ile işçilerimizin kaidelerini en üst düzeye çıkardık. Sizler her şeyin en uygununa layıksınız. İlçemize özveriyle hizmet eden siz pahalı mesai arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

‘AZMİMİZİ VE KARARLILIĞIMIZI YÜKSELTEREK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’

Yaşanan ekonomik sorunlar ve pandemi periyoduna karşın her an alanda olduklarını vurgulayan Karakayalı, ‘’ Hepimizin malumu ülkemiz önemli bir ekonomik krizden geçiyor. Biz de belediye olarak en derinden bu kahırları yaşıyoruz fakat pandemi süreci başından itibaren izlediğimiz disiplinli ve dikkatli siyasetler ile vatandaşımıza karşı tüm sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getiriyoruz. Bu süreçte mesai arkadaşlarımızın emeği ve uğraşı epey büyük. Yeni periyotta azmimizi ve kararlılığımızı yükselterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum’’ sözlerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı