Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi düzenledi

accur

New member
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Belediye tarafınca 2020 yılında hizmete açılan ve öğrencilere fiyatsız üniversiteye hazırlık kursu verilen Ahmet Erkal Takviye Eğitim Kurs Merkezi öğrencileri için mangal partisi düzenledi. Tertibe Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam da katılarak öğrencilere muvaffakiyet dileklerinde bulundu

Kemer Belediyesi tarafınca 2020 yılında açılan ve Kemer’de yaşayan öğrencilere fiyatsız üniversiteye hazırlık kursunun verildiği Kemer Ahmet Erkal Takviye Eğitim Kurs Merkezi öğrencileri için Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu tarafınca mangal partisi düzenlendi.

Ahmet Erkal Spor Tesislerinde düzenlenen mangal tertibine Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Lider yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Recep Yılmaz ve Mustafa Tıraş’ın yanı sıra kurum müdürü Suat Göv’ün yanı sıra kurs merkezinde tahsil goren 300 öğrenci ve eğitimciler katıldı.

Organizasyon sırasında öğrencilere hitaben konuşma yapan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na eğitime verdiği takviye sebebi ile teşekkür ederek, “Önemli bir virajdasınız, bu vesile ile bu virajda rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun. İnsan hayatında değerli vakit içinder vardır. En kıymetli anlardan bir tanesi, bu hazırlık süreci. İnşallah üniversiteye ve dileğiniz kısımlara yerleşirsiniz. Tabi rahatlık çekilen zahmetlerin sonucunda gelir. Değerli arkadaşlar bir yerde hoşluk var ise o hoşluğu oluşturan zahmetler çekilmiş demektir. O manada sizin bu sene zahmet çekme yılınız. Sizin bu sene emek verme yılınız. Hayattaki memnunluk makamda, parada değil, istediğiniz sevdiğiniz işi yapabilmektedir. O manada inşallah her biriniz istediğiniz mesleğe adımınızı atacaksınız. İlçedeki bilhassa eğitime katkılarından dolayı, hem üniversiteliler, hem liselilere, birebir vakitte başka ilkokul, ortaokul kısımlarına takviye veren belediye liderimize epey teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Topaloğlu öğrencilerle tek tek sohbet ettikten daha sonra mangalın başına geçerek gençlere ekmek ortası köfte ikramında bulundu. Lider Topaloğlu, “Kurumumuzun önündeyiz. Öğrencilerimize moral verelim istedik ve bir mangal partisi düzenledik. Şu anda burada 300 öğrencimiz var. Hepsi memnun bizler de memnunuz. Eğitim var ise gelecek var” dedi.

Organizasyona katılan öğrenciler, yemeğin akabinde müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı