Kitapçılarda Carlo Giacobbe'den 'Hikayeler ve Fanteziler', çocuklara gerçeği anlatan 10 masal

acidizing

New member
Bir babanın masallarla fanteziler arasında hayatı çocuklarına nasıl anlattığını anlatan küçük bir masal kitabı. Bu babanın adı Carlo Giacobbe idi; 70'lerde Fgci'nin Ligurya sekreteri ve daha sonra PCI ve PDS'nin lideri, daha sonra Savona Eyaleti başkan yardımcısı ve vago Ligure belediye başkanı. Giacobbe'nin 1992 ile 1998 yılları arasında “çocuklarının dünyasını biraz daha büyülü kılmak ve onlara önemli şeyler öğretmek (diğerlerinin yanı sıra parlamento sorusunun ve uluslararası sözleşmenin ne olduğu dahil)” için yazdığı 'uyku vakti hikayeleri' koleksiyonunu okuyoruz. Arka kapak, 1998 yılına dayanan ilk el yapımı baskının ardından, şimdi Martina ve Paolo çocukları, Haziran 2020'de Kovid'den ölen babalarını anmak için Marco Sabelli editörü tarafından yayınlatıldı.

Başlığı “Hikayeler ve Fanteziler. Birlikte olmak için masallar”. Giacobbe çocuklarına hayatın iniş çıkışlarını, ailede olup bitenleri, günlük kaygıları sihirle gizlemenin bir yolunu ve aynı zamanda onu evden uzaklaştıran siyasi taahhütleri açıklamalarını söyledi. Kızı Martina (aynı zamanda resimlerin de yazarı), “Birkaç yıl önce bu kitabı yeniden düzenlemenin, grafiklerini geliştirmenin ve profesyonelce ciltlemenin zamanının geldiğine karar verdim ve bunun babam için güzel bir hediye olabileceğini düşündüm” diyor. 10 hikaye içeren kitapçığın tanıtımı – Babam hastaneye kaldırıldığında tembelliği bir kenara bırakıp çalışmaya başlama zamanının geldiğini anladım. Bu masalları tekrar okudukça, bunların mükemmel bir temsil olduğuna daha çok ikna oldum. hatırlamak istediğim babayı ve birçok kişinin tanıdığı adamı.”