Küçükçekmece’de Alanda Tahlil Var

accur

New member
İştirakçi ve toplumsal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, 14 kişilik Saha Tahlil takımıyla kentteki sıkıntıları yerinde tespit ederek, problemlere süratli tahlil sunuyor. İnsan odaklı irtibat maksadıyla Küçükçekmecelilerin hane ve iş yerlerine konuk olan saha grupları, 3 yılda 120 bin yurttaşla yüz yüze bağlantı gerçekleştirdi.

Başkan Kemal Çebi’nin esnaf ziyaretleri devam ediyor

Doğru irtibat ve dayanışmanın bütün sıkıntıların tahlilinde birinci adım olduğunu vurgulayan Küçükçekmece Belediye Lideri Kemal Çebi, “Vatandaşlarımızın sorun, talep ve beklentilerini birebir dinleyebilmek, sıkıntıları yerinde tespit etmek hayli önemli. Bu çalışma bize bir yandan kendi eksikliklerimizi görme, başka yandan da kent sakinlerimizden gelen teklifleri kıymetlendirme bahtı veriyor. Ben de her fırsatta esnafımızı ziyaret ederek, sıkıntılar ve tahlil teklifleri noktasında görüşlerini alıyorum. Vatandaşlarımızın bizleri her yerde güler yüzle karşılaması, yaptığımız çalışmaları şahsen nazaranrek ve yaşayarak duydukları memnuniyeti ve inancı lisana getirmeleri aldığımız en büyük ödül. Ortak akılla hareket etmek, bu kenti birlikte yönetmek ve hizmetin en hoşuna layık komşularımızla bir ortada olmak beni keyifli ediyor. Kentimizin idaresine katkı sağlayan Küçükçekmece’nin değişimine ve gelişmenine ortak olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Sahada interaktif bağlantıyla tahlil sürat kazandı

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren saha grupları, hane ziyaretlerinin yanı sıra ilçedeki esnaf, 65 yaş üstü yaşlılar, şehit ve gazi yakınları, okullar, muhtarlıklar, spor kulüpleri, ibadethaneler ve dernekleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini kayıt altına alıyor. Gruplar, bölgede gördükleri aksilikleri tespit ederek, ilgili müdürlüklere yönlendirmeler yaparak, en kısa vakitte tahlile kavuşturulmasını sağlıyor. Yeni doğan bebeklerin ailelerini de ziyaret eden saha grupları, içerisinde çeşitli mamüllerin bulunduğu bebek çantasını ebeveynlere ikram ediyor. Saha çalışmaları kapsamında, bölgenin muhtaçlıkları doğrultusunda hazırlanan raporlara nazaran dezavantajlı kümelere yönelik etkinlikler de yapılıyor.

Vatandaşları keyifli gününde olduğu üzere makûs günlerinde de yalnız bırakmayan saha takımları, vefat edenleri tespit ederek, taziye konutlarına Lider Kemal Çebi ismine başsağlığı ziyareti gerçekleştirip taziye paketi gdolayıyor.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Saha Tahlil Takımı, 2019 yılından günümüze 120 bin 373 vatandaşla interaktif irtibat kurarak, Küçükçekmecelilerin sesi oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı