Lider, Aksüt ailesinin gönlünü kazandı

accur

New member
Büyükşehir, engelli bireylere yönelik özel hizmetlerine devam ediyor. Lider Büyükakın’dan özel çocukları olan aileyi duygulandıran hareket

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylere yönelik takviye hizmetlerinde öne çıkıyor. Özel bireylerden dayanağını esirgemeyen Lider Tahir Büyükakın, Kartepe Köseköy’de oturan Aksüt ailesinin doğuştan engelli 2 çocuğunun gönlünü kazandı. Anne Fatma Aksüt özel sebeplerinden dolayı meskenlerinin yakınındaki parka çıkamayan çocukları Abdülkadir ve Çınar için Lider Büyükakın’dan park talebinde bulundu. Lider Büyükakın’ın talebin karşılanma talimatını vermesinin akabinde ailenin bahçesine çocuk parkı montajı yapıldı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Kartepe Köseköy’de oturan Fatma ve İsmail Aksüt çiftinin 4 çocuğundan 2’si doğuştan engelli. Aile doğuştan Down Sendromlu olan 18 yaşındaki Abdülkadir ve doğuştan epilepsi ve zihin pürüzü olan 7 yaşındaki Çınar için Büyükşehir Belediye Başkanı’nın toplumsal medya hesabına bildiri atarak, park talebinde bulundu. Özel bireylere yönelik dayanağını esirgemeyen Lider Büyükakın, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına park üretimi için talimat verdi. çabucak sonrasında Park ve Bahçeler grubu tarafınca ailenin oturduğu meskenin bahçesine çocuk parkı montajı yapıldı. Özel bireylere yönelik jestleriyle vatandaşların gönlünü fetheden Lider Büyükakın, Aksüt ailesinin de gönlünü kazandı. Konutlarının önündeki parkta doyasıya eğlenen engelli çocukların ise yüzü güldü.

‘’BAŞKANIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN’’

Özel rahatsızlıkları bulunan çocuklarının başka çocuklarla ahenk sıkıntıları olması sebebiyle çocuk parkı talebinde bulunan Fatma Aksüt, “Çocuklarımın öbür çocuklarla ahenk sorunu yaşaması benim ortasında çocuklar ortasında sıkıntı oluyordu. Bahçemiz de müsait olduğu için Liderimizin toplumsal medya hesabından talepte bulunduk. Liderimiz da bu talebimize karşılık verdi ve 1 hafta ortasında parkın montajı yapıldı. Çocuklarım bu parkı görür görmez fazlaca keyifli oldu. Bizler de memnun olduk. Çocuklarımızın keyifli bulunmasına, yüzünü gülmesine sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum. Tahir Liderim Allah sizden razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Aksüt ailesi, “Başkanım sizleri konutumuzda konuk etmek isteriz’’ diyerek Lider Büyükakın’ı meskenlerine davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı