Lider Altınok Keçiören Dava Ocakları’nın İftar Programına Katıldı

accur

New member
Keçiören Dava Ocakları tarafınca Keçiören Fatih Stadı’nda düzenlenen 2. Klasik İftar Programına katılan Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, “Mübarek Ramazan ayında iftarın ruhunu, rahmetini ve huzurunu daima birlikte yaşıyor olmaktan, Keçiören İdeal Ocakları’mızın düzenlediği bu iftar yemeğinde sizlerle bir ortada olmaktan gurur ve bahtiyarlık duyuyorum. Ben de Keçiören Dava Ocakları’nda hayata başlamış bir ağabeyiniz, bir kardeşinizim. Mübarek Ramazan ayı Türk İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlara vesile olsun. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim kaç Ramazan-ı şeriflere erişmeyi nasip etsin.” dedi.

Altınok konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve birinci genel lideri Alparslan Türkeş’i de anarak konuşmasını şu biçimde sürdürdü:

“Bizlere Türk milliyetçiliği şuurunu öğreten, Türk İslam davasını anlatan, milliyetçi jenerasyonlar yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Her daim okumuş, mühendislerimiz, mimarlarımız ve her alanda yetişmiş kuşaklarımız vardır. Başbuğumuz, bu milletin çocuklarına şuurlu bir biçimde, ‘Sen Türkoğlu Türk’sün, sen Müslüman oğlu Müslümansın’ şuurunu yerleştirmiştir. ‘Ülkene, vatanına, geleceğine sahip çıkacaksın, dava budur’ demiştir. Bu vesileyle tüm ülkücü şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Ulusal Gayret kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, yerleri cennet olsun.”

Ney dinletisi ve mehteranın da yer aldığı iftar programına Lider Altınok’un yanı sıra Dava Ocakları Ankara Vilayet Lideri Abdullah Yüksel, Keçiören İdeal Ocakları İlçe Lideri Mertcan Sarısakaoloğlu ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı