Lider Altınok Öğrencilerle Buluştu

accur

New member
Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci gününü ve İlköğretim Haftasını Kutlama Programı kapsamında İlçedeki Osman Gazi İlkokulu’nda düzenlenen aktifliğe katıldı.

Altınok, programda yaptığı konuşmada, “2022-2023 eğitim öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize güzel olsun. Milletlerin devletlerin geleceği çocukları ve gençleridir. Bugünün çocukları yarınların yetişkinleridir. olağan olarak çocuklarımız bir an evvel büyümeyi istiyor. Ancak bana artık ‘Ne olmak isterdin’ deseler, ‘Çocuk olmak isterim’ derdim. Sevgili çocuklar, çocukluğunuzun değerini bilin ve keyfini çıkarın.” dedi.

Çocukları ve gençlere daha hoş bir gelecek sunmak için Keçiören Belediyesinin tüm imkânlarını seferber ettiklerini de söyleyen Altınok şunları lisana getirdi:

“Sizleri geleceğe hazırlamak hepimizin misyonu. Türkiye büyük bir devlet. Dünyanın en hoş ülkesinde yaşıyoruz. Dünyada ne var ise yüzde 80’i Türkiye’de var. İnanıyoruz ki geleceğimiz sizlerle daha kuvvetli ve parlak olacak. Ülkemizi daha yükseklere taşıyacak, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler düzeyinin de üstüne çıkaracaksınız. Atatürk, ‘Gençler! Ecdadınızı tanıdıkça kendinizde büyük işler başaracak güç ve kuvvet bulacaksınız’ diyor. Bir de ‘Yüksel Türk, senin için yüksekliğin hududu yoktur! İşte parola budur.’ diyor. Bu manada epey çalışacağız, kitap okuyup kendimizi geliştireceğiz. Anne ve babalarınızın, öğretmenlerinizin deneyimlerinden de istifade edeceksiniz. Telefon be bilgisayar oyunlarından uzak durup hayli çalışkan olacaksınız. Asla palavra söylemeyecek, dürüstlükten vazgeçmeyeceksiniz. Tüm bunları yaptığımızda daha aydınlık yarınlara sahip oluruz.”

Etkinliğe Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Keçiören İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Osman Koç, Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Recai Akbay, Keçiören İlçe Jandarma Kumandanı Adem Eker, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Öğrenciler aktiflikte çeşitli halk oyunları şovları de sergiledi

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı