Lider Atabay, Pazarcı Esnafını ve ‘Halk Standı”nı Ziyaret Etti

accur

New member
Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Çarşamba Pazar Alanı’nda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir ortaya geldi. Burada Didim Belediyesi ve CHP Didim İlçe Örgütü iştirakinde kurulan Halk Standı’nı da ziyaret eden Lider Atabay, CHP Parti Okulu’nda verilen eğitim kararı küçük üreticilere yönelik gerçekleştirilen projeyi yerinde inceledi.

Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, ilçeye bağlı Yeni Mahalle’de her hafta kurulan Çarşamba Pazar Alanı’nı ziyaret etti. Lider Atabay’a ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Lideri Nurettin Koçak, İlçe İdare Şurası üyeleri ile partililer eşlik etti. Alanda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir ortaya gelen Lider Atabay ve birlikteindeki heyet, Didimlilerin ve üreticilerin taleplerini dinledi.

DİDİM’DE GELİŞEN PROJE TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

CHP Parti Okulu’nda verilen eğitimin akabinde CHP Didim İlçe Örgütü ve Didim Belediyesi iştirakinde Çarşamba Pazar Alanı’nda hayata geçirilen ‘Halk Standı’ da birinci sefer vatandaşlar ile buluştu. Düşük ölçülerde mamüllerin satışını gerçekleştirmek üzere pazar alanına gelen üreticilere yönelik kurulan standın birinci ziyaretçileri de Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Lideri Nurettin Koçak oldu. Burada üreticiler tarafınca satılan bal, zeytinyağı, çeşitli zerzevat ve meyveleri inceleyen Lider Atabay, manalı proje niçiniyle CHP Didim İlçe Örgütü üyelerini tebrik etti. Lider Atabay, Didim’de üreticilere ve vatandaşlara dönük projelerin sürdürüleceğini söylemiş oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı