Lider Atabay’dan 1 Mayıs’ta İşçilere Tam Takviye

accur

New member
Didim’de 1 Mayıs Personel Bayramı, bin 500’den çok kişinin iştirakiyle kutlandı. Etkinliklere katılan Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, işçilere takviye verdi.

1 Mayıs Emekçi Bayramı, Didim’de 1 Mayıs Platformu tarafınca düzenlenen program kapsamında kutlandı. Kutlamalara Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Belediye Lider Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu ve Yusuf Deveci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Lideri Nurettin Koçak, İlçe Bayan Kolları Lideri Gülru Pere, İlçe Gençlik Kolları Lideri Süleyman Çulha, Didim Cemevi Dernek Lideri Hüseyin İlhan, siyasi parti ilçe liderleri, sivil toplum kuruluşları ile sendikalar katıldı.

Didim Belediyesi önünden başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinden devam etti. Didim Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kümeler, bin 500’den çok kişinin iştirakiyle 1 Mayıs Emekçi Bayramı’nı kutladı. Pandemi daha sonrası birinci sefer maskesiz olarak gerçekleştirilen kutlamalarda Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları de geniş çaplı tedbirler aldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda konuşmalar yapan sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 1 Mayıs’ın ehemmiyetini lisana getirerek personellerin yaşadıkları problemlere vurgu yaptı. Konuşmaların akabinde iştirakçiler, müzik eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs Personel Bayramı’nı kutladı.

BAŞKAN ATABAY: İŞÇİNİN HAKKI BİZLER İÇİN BİRİNCİ SIRADADIR

İşçiler ile bir arada yürüyüşe katılarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki aktiflikleri yakından takip eden Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, tüm işçilerin 1 Mayıs Emekçi Bayramı’nı kutladı. Lider Atabay, “İşçinin, işçinin, alın teri sahibinin hakkı her şeyin üzerindedir. 1 Mayıs, gerek manası gerekse de temsil ettiği bedeller bakımından hayli değerlidir. Bizler de bugün, Didim Belediyesi olarak, işçilerimiz ile birlikte hem yürüyüşe hem kutlamalara katıldık. Pandeminin akabinde 1 Mayıs’ı bir daha ağır bir iştirak ile kutlamak bizlere memnunluk verdi. nazaranve geldiğimiz günden bu yana işçinin hakkını her şeyin üzerinde tuttuk, bundan daha sonra da buna değer vermeye devam edeceğiz. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Personel Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı