Lider Böcek belediye çalışanı ile iftarda buluştu

accur

New member
Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, belediye işçisi ile iftarda buluştu. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayan Lider Böcek, “Aynı azim ve kararlılıkla Antalya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı, Antalya Kültür Merkezi Cam Piramit Kral Yolunda düzenlenen iftarda buluştu. İftara işçi ve ailelerinin yanı sıra; CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Eski Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Yeterli Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Demre Belediye Lideri Okan Kocakaya, Finike Belediye Lideri Mustafa Geyikçi, CHP Vilayet Lideri Nuri Cengiz, Antalya Ticaret Borsası Lideri Ali Çandır, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Lideri Erkan Yağcı, şehit ve gazi aileleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratları, danışmanlar ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt katıldı.

AYNI AZİMLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Tasavvuf Konseri ile başlayan iftar programı, sema gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’in işçi ile yaptığı iftar yemeğine CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Cavit Arı ile CHP Vilayet Lideri Nuri Cengiz de katıldı. İftar yemeğinin akabinde bir konuşma yapan Lider Böcek, “Anlamlı ve güzel bir akşamda sizlerle olmaktan büyük memnunluk duydum. Bugün burada Antalya’mız için bir çivi çakmış liderler burada, Antalya’nın güzelleşmesi için çalışan ve buyruğunda olan ben ve bütün çalışma arkadaşlarımız, itfaiye, emniyet güçlerimiz dahil burada. 3 yılımız doldurduk. Muhittin Böcek kelamı vermiştim bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımın buyruğunda olacağıma. Ben ve çalışma arkadaşlarım birebir azimle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Tüm çalışanın Ramazan Bayramını da kutlayan Lider Böcek, “Bayramın sizlere ülkemize ve tüm dünyaya sıhhat ve barış getirmesine vesile olmasını diliyorum. 1 Mayıs için de bütün işçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum. İnşallah daha özgür, daha aydınlık hoş günlerde görüşmek dileğiyle. Ortamızda şehit ve gazilerimizin aileleri ve yakınları var onların da ellerini öpüyorum. Daima bir arada ezanımıza da al bayrağımıza da Cumhuriyetimize de Atatürk’ün ihtilallerine de inanarak yürüyeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı. Lider Böcek ondan sonrasında masaları gezerek iftara katılan işçi ve aileleriyle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı