Lider Büyükakın: Gençlerimizin ufku Kocaeli’yi geleceğe taşıyacak

accur

New member
Üniversiteli gençlerle buluşmaya devam eden Lider Büyükakın, “Sizlerin ufku ve vizyonu dünyayı ve ülkemizi epeyce daha uygun yerlere taşıyacak” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Sıhhat ve Teknoloji Üniversitesi’nde yer alan öğrenci kulüpleriyle bir ortaya gelerek, istek ve tekliflerini dinledi. Gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Lider Büyükakın, “Üniversiteli gençlerimizin bizlere verdiği ilhamı ve enerjiyi anlatamam. Aslında böyleki buluşmalarla sizlerden çok şey öğreniyorum. Aslında aksine mentörlük katkısını gençlerimizden alıyorum. Sizlerin ufku ve vizyonu dünyayı ve ülkemizi epey daha yeterli yerlere taşıyacak” dedi.

ÖĞRENCİLER ÖNERDİ, BÜYÜKAKIN TEK TEK NOT ALDI

Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesinde yer alan öğrenci kulüpleri liderleriyle Maide Restoranda bir ortaya gelen Lider Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Lideri Şemsettin Yıldırım eşlik etti. Öğrencilerin istek ve tekliflerini dinleyen Lider Büyükakın, her talebi tek tek not alırken, öğrencilerle buluşmalarının fazlaca hoş ve manalı olduğunu belirterek, hedeflerinin kenti en hoş yanlarıyla öğrenci ve vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu söylemiş oldu. Lider Büyükakın, “Eksiklikler var mıdır, vardır. Sizlerle konuşarak bunları çözmek gerekir. Bugünkü buluşmamızın emeli da var ise eksiklikleri tespit edip, çözmek yoksa da sizlerle daha hoş şeyler için istişare yapmak” sözlerini kullandı.

FAYDALI OLDUĞUNA İNANIYORUM

Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Sıhhat ve Teknoloji Üniversitesi’nde yer alan 34 öğrenci topluluğundan toplantıya iştirak olmasının fazlaca hoş olduğunu kaydeden ve öğrencilerin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Lider Büyükakın, “Doğru, mantıklı ve evvelarimizi gerçek belirleyerek yapılması gerekenleri yaparak büyüyeceğiz. Buradaki toplantımızın fazlaca faydalı olduğuna inanıyorum’’ dedi. Toplantıya katılan öğrenciler, Kocaeli’de hatırı sayılır bir öğrenci olduğunu, öğrenci kenti olması yolunda bu cins buluşmaların hayli faydalı olduğunun altını bilhassa çizdiler. Hem kent tıpkı vakitte üniversitelerin gelişmesinde epey faydalı bir adım olarak gördükleri bu beraberliklerin devamını da olmasını istediler. “Sınav periyotlarında gece saatlere kadar Genç Mekan’ı kullanıyoruz” diyerek Lider Büyükakın’a teşekkür eden öğrenciler, “Teknoloji kulüplerimize verdiğiniz dayanak için teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyemizin, mesken ya da yurt fark etmeksizin üniversite öğrencilerine ekonomik manada bir nebze dayanak olabilmek hedefiyle fiyatsız kent çamaşırhanesi hizmeti için de ayrıyeten teşekkür ederiz” sözlerini sarf etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı