Lider Büyükakın, ”Hizmet edecek uzun bir yolumuz var”

accur

New member
Başkan Büyükakın, “Bu aziz millete hizmet edecek uzun bir yolumuz var. Çalışıyoruz, sokak sokak geziyoruz ve vatandaşımızı dinliyoruz” dedi.

Her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla bir ortaya gelen ve kente dair teklifleri dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, son olarak üç kıymetli STK’yı konuk etti. Kızılay Şube Lideri İbrahim Hisse, Mobilyacılar Odası Lideri Orhan Arguner ve Türkiye Radyo Amatörleri Haberleşme Cemiyeti Kocaeli Şube Lideri Umut Öcal ve idarelerini ağırlayan Lider Büyükakın, Kocaelilerle gönül bağı kurduklarını vurguladı.

“HALKIMIZLA GÖNÜLDEN GÖNLE BULUŞUYORUZ”

Konuklarının kente dair tekliflerini dinleyen Lider Büyükakın, “Bu aziz millete hizmet edecek uzun bir yolumuz var. Çalışıyoruz, sokak sokak geziyoruz ve vatandaşımızı dinliyoruz. Aslında sessizce halkımızla gönülden gönle buluşuyoruz. Bizi her fırsatta samimi bir biçimde bağrına basan hemşerilerimize bir defa daha teşekkür ediyorum” dedi.

BİRİNCİ GÜNDEMİMİZ VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEK

Meslek odalarından kamu faydasına birfazlaca dernekle bir ortaya gelen Lider Büyükakın, “Milletimizi dinliyor, adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Bu bizim için en değerli kırmızı çizgimizdir. Hizmetlerimiz kenti kuşatırken epeyce ağır bir mesai harcıyoruz. Birinci gündemimiz vatandaşımıza hizmet etmektir, gönlüne girmektir” diye konuştu.

“DÜZENLİ KAN BAĞIŞI YAPILMALI”

Kızılay Şube Lideri İbrahim Hisse ve idaresiyle olan buluşmasında Kan Haftası’na değinilirken, kan vermenin ne kadar kıymetli olduğunun da altı çizildi. Kızılay’ın toplumsal yardımlarına dikkat çekilen toplantıda Lider Büyükakın, “Tabi hemşerilerimizden istediğimiz bir adım öne çıkmaları ve kan bağışında bulunmalarıdır. Tertipli kan bağışı yapmanın ehemmiyetine de bu vesileyle vurgu yapmak istiyorum. Kan dostluğu, kan bağışıyla gerçekleşecek en hoş ömür sevincidir” diye konuştu.

“İLETİŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIĞINIZ İÇİN TEBRİK EDİYORUM”

60. Yılını kutlayan Türkiye Radyo Amatörleri Haberleşme Cemiyeti Kocaeli Şube Lideri Umut Öcal ve idaresini kutlayan Lider Büyükakın, “Derneğinizin ve üyelerinizin afetler başta olmak üzere acil durumlarda irtibatı kolaylaştırmanızı takdirle karşılıyor ve sizleri tebrik ediyorum. Afetlerde müdahalelerinin kolaylaşmasına sağladığınız katkı olağan olarak epeyce özel bir durum. Bir defa daha sizleri ve üyelerinizi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini sarf etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Başkan Büyükakın ayrıyeten, Mobilyacılar Odası Lideri Orhan Arguner ile idaresini bir daha seçilmeleri ve vazifeye başlamalarından dolayı tebrik etti. Kendilerini kabul eden Lider Büyükakın’a teşekkür eden meslek odalarının liderleri ve idareleri, Kocaeli’ne ve ülkeye hizmet etmekten gurur duyduklarını lisana getirdiler. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin akabinde bitmiş oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı