Lider Ergin Öğrencileri Birinci Günlerinde Yalnız Bırakmadı

accur

New member
Ayvalık’ta 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının birinci zili 44’ü resmi olmak üzere 52 okulda bu sabah çaldı.

Ayvalık’ta yeni eğitim ve öğretim yılının açılışına ilişkin çelenk sunma merasimi ise ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Törende; Ayvalık Belediye Lideri Mesut Ergin, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Belediye Lider Yardımcısı Ersan Bahar, CHP Ayvalık İlçe Lideri Hüseyin Şalmanlı, ilçe ulusal eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulundu.

İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasının akabinde merasim, Sakarya İlkokulu öğrencilerinden Fatma Nisa Özcivan ve Gökçe Demir’in günün mana ve kıymetine ait şiirleri seslendirmesiyle bitmiş oldu.

Ayvalık Belediye Lideri Mesut Ergin yaptığı açıklamada “Uzun bir yaz tatili sonunda yeni eğitim öğretim periyodu başladı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, geleceklerini şekillendirecek olan okul sıralarına bir daha kavuştu. Onlar azimle eğitimlerini sürdürürken, aileleri de sabırla onların geleceğinin şekillenmesini beklemektedir. Bizler de evlatlarımızın daha güzel bir geleceğe hazırlanması ismine üzerimize düşeni yapacağız. Bilhassa eğitim alanında birfazlaca çalışma ortaya koyduk ve koymaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bu yavrularımız için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Onlara daha uygun bir gelecek bırakma ismine ne gerekiyorsa yapacağız. Bizlerin bu uğraşı karşısında öğrencilerimiz de üzerine düşeni yaparak derslerinde muvaffakiyet elde edecekler. Vatanına, milletine ve devletine faydalı birer birey olma ismine onlar da ağır bir uğraş ve uğraş harcayacaklar. Ben bu his ve fikirlerle tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim devrini tebrik ediyor, eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı