Lider Ömer Günel’e Bir Takviye de Lider Atabay’dan: Ömer Günel Yalnız Değildir

accur

New member
Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, hakkında çeşitli iftiralar atılan Kuşadası Belediye Lideri Ömer Günel’e dayanak vererek, “Başarılı CHP’li belediye liderleri, her vakit birilerinin maksadı oluyor. Herkes bilsin ki Aydınımızın güzide Lideri Ömer Günel yalnız değildir” dedi.

Müellif Ergün Poyraz, geçtiğimiz günlerde bir kümenin saldırısına uğradı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Poyraz, tedavisinin tamamlanmasının akabinde taburcu edildi.

Poyraz’ın darp edilmesinin akabinde birtakım kümeler olayı Kuşadası Belediye Lideri Ömer Günel ile bağdaştırmaya çalıştı. İftiralar hakkında cürüm duyurusunda bulunan Lider Günel’e bir takviyede Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay’dan geldi.

CHP’li belediye liderlerinin muvaffakiyetinin birtakım kişi yahut bireylerce daima olarak engellenmeye çalışıldığını söyleyen Lider Atabay, “Kuşadadı Belediyemiz ve Kuşadası Belediye Liderimiz Ömer Günel, muvaffakiyetleri ile Türkiye’ye örnek olmuş ve olmaya devam edecek. Hoş Aydınımızın güzide ilçesi Kuşadası’nın bu başarısı alışılmış birtakım kümeleri rahatsız ediyor ve bu üzere iftiralar ile muvaffakiyetleri gölgelenmeye çalışılıyor. Bunu geçmişte bizlere de yaptılar, yapmayı da sürdürüyorlar ama her seferinde bu kümeler başarısız oldular. Bedelli kardeşime, Kuşadası Belediye Liderimiz Ömer Günel’e atılan bu iftiraların palavra olduğu olağan olarak ortaya çıkacaktır. Pahalı Muharrir Ergün Poyraz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir defa daha hatırlatıyorum. Yargıya intikal etmiş bu iş için söylenecek epeyce şey var lakin ortada bir kanıt olmadan atılan bu iftiralar mide bulandırmaktan öteye geçmiyor. Herkes bilsin ki Kuşadası Belediye Liderimiz ve tüm Millet İttifakı belediyelerimiz yalnız değildir, bizler yanlarındayız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı