Lider Topaloğlu CHP ve DÜZGÜN parti idare şurası üyeleriyle yemekte bir ortaya geldi

accur

New member
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe İdaresi ve GÜZEL Parti Kemer İlçe İdaresi ile yemekte bir ortaya gelerek, sandık güvenliği ve seçim sistemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kemer Crystal De Luxe Otel’de Belediye Lideri Topaloğlu tarafınca verilen yemeğe, CHP Kemer İlçe Lideri Hüsnü Ünal, YETERLİ Parti Kemer İlçe Lideri Hüseyin Çelik, CHP ve UYGUN partilerinin idare şurası üyeleri katıldı.

Yemek öncesi partililerle sohbet eden Lider Topaloğlu, yemekte yaptığı konuşmasında, Kemer Belediyesi olarak eğitim, altyapı ve üstyapı çalışmaları, Kemer tanıtımı, Kemer’e yapılan projeler ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Topaloğlu, Kemer’de ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar eğitim alan tüm öğrencilerin kırtasiye gereçlerini fiyatsız olarak karşıladıklarını hatırlatarak, “Gelecek yılki eğitim yılı için kırtasiye gereçlerimizi şimdiden almaya başladık. Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursu’nda 300 öğrencimiz fiyatsız olarak üniversiteye hazırlanıyor. Turizmcilerimizin de takviyesi ile 890 öğrenciye burs dayanağı sağlıyoruz. Okullarımıza boya, badana, paklık ve öbür tüm konularda takviye olmaya devam ediyoruz. Kemer’deki ana sınıfından üniversiteye kadar olan tüm öğrenciler Kemer Belediyesi’ne emanet.” diye konuştu.

CHP Kemer İlçe Lideri Hüsnü Ünal, DÜZGÜN Parti Kemer İlçe Lideri Hüseyin Çelik ise Lider Topaloğlu ile bir aya gelmekten dolayı memnunluk duyduklarını belirterek, sandık güvenliği ve seçim sistemi hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Başkan Topaloğlu ve yemeğe katılanlar ondan sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı