Liderden hayırsever iş insanı Orduvar Akman’a manalı ziyaret

accur

New member
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Kemer’in birinci turizmcilerinden olan ve Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni yaptıran Orduvar Akman’a nezaket ziyaretinde bulunarak, anaokulunun açılışında çekilen hatıra fotoğraflarını armağan etti

Belediye Lideri Topaloğlu’nun hayırsever iş insanı Orduvar Akman’ın Beycik Mahallesi’ndeki yeri Kartal Yuvası’ndaki ziyaretine, Kemer Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Tıraş ve Recep Yılmaz eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Orduvar Akman’a ziyarete gelemeyen öbür meclis üyelerinin selamı olduğunu söylemiş oldu.

Eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Yaptırdığı anaokulu için Kemer Belediyesi ve Kemer halkı ismine Akman’a teşekkür ettiğini söz eden Topaloğlu, “Orduvar Beyefendi, Kemerimize epey büyük bir hizmet yaptı. Yaptırdığı anaokulu ile geleceğin teminatı olan çocuklarımızın güzel bir eğitim almasına katkıda bulundu. Tahminen de Türkiye’de eşine az rastlanan bir anaokulu oldu. Vatandaşlarımız fazlaca memnun oldu. Şu anda okulumuzda 160 öğrencimiz var. hiç bir sorun yok. Çocuklarımız en yeterli biçimde eğitim görüyor. Eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Orduvar Akman’a epey teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kemer’e bir eser kazandırmak istedik

Hayırsever iş insanı Orduvar Akman ise her vakit Kemer’e bir anaokulu kazandırma fikrinde olduklarını tabir ederek, şu biçimde konuştu:

“Bizim nüfus kağıdımızda Kemer yazıyor. Kemer’e eşimle birlikte büyük bir eser kazandırmak istedik. Eşim de emekli öğretmen olduğu için anaokulu yaptırmaya karar verdik. Nasip oldu. Şayet öteki yapılacak bir hizmet var ise bir daha yapmaya hazırız. Dayanaklarından dolayı Lider Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.”

Ziyaret daha sonrası Lider Topaloğlu ve birlikteindekiler, Orduvar Akman’a 6 Ekim’de yapılan açılışta çekilen hatıra fotoğraflarını ikram etti.

Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin sağladığı ve Kemer’in birinci turizmcilerinden olan hayırsever iş insanı Orduvar Akman – Ülker Akman çifti tarafınca yaptırılan ve 6 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen anaokulunda 8 sınıfta 160 öğrenciye 14 öğretmenle eğitim veriliyor. Toplam 6 işçi de çocukların muhtaçlıkları için çalışıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı