Maxxi’de kaba olan Giuli, çalışanlardan özür diler

acidizing

New member
Başından beri bu tedirginliği paylaştığım Maxxi çalışanlarına da pişmanlıklarımı ifade etmekte ve özür dilemekte zorlanmıyorum” dedi. Bu nedenle Tg1’in 13:30 baskısında röportaj yaptığı Maxxi’nin başkanı Alessandro Giuli, 21 Haziran’da Vittorio Sgarbi ile Morgan arasında müsteşar tarafından sarf edilen küfür ve cinsiyetçi ifadeler nedeniyle pek çok tartışmaya yol açan görüşme hakkında söz sahibi oldu. “Yani bunlar, Maxxi’nin her şeyden önce kendisine ve farklı bir yolda ilerlemesi gereken bir akşamdan meşru olarak rahatsız hisseden tüm insanlara uydurduğu bahaneler”, diye ekliyor.

“Her şey – diye açıklıyor Giuli – farklı varsayımlarla doğdu, bir sanatçı ile bir müsteşar arasında özgür ve yumuşak bir konuşma olmalıydı. Bu vesileyle, tartışma farklı bir yön aldı ve ben de mümkün olduğunca bunu denedim. bundan sonra ortaya çıkan olası rahatsızlığın sonuçlarını içermek için”.

Bakan Sangiuliano ve muhalefetin açıklama istemesi üzerine Giuli şu yanıtı veriyor: “Şu anda Bakan Sangiuliano’nun gözlemlerine tamamen ve ikna edici bir şekilde katılmak gibi hissediyorum. Yani: Küfür ve cinsiyetçilik, kamusal söylemde ve kamusal söylemde vatandaşlık hakkına sahip olamaz. özellikle kültürel mekanlarda. Bu nedenle, geçmişe bakıldığında, Estate’in Maxxi’deki açılışında gördüğümüz modeli takip eden herhangi bir değerlendirmeye yer yok”, diye sözlerini bitiriyor.