Meclis Üyelerinden Örnek beraberlik

accur

New member
İnegöl Belediyesi Meclis Üyeleri, ramazan ayında 23 Nisan’ı da fırsat bilerek 105 yetim çocuğu konutlarında ziyaret etti. Hem giysi yardımı kartlarının teslim edildiği birebir vakitte ikramlarda bulunulan ziyaretlerde, iktidar muhalefet tüm meclis üyeleri örnek bir beraberlik sergiledi.

İnegöl Belediyesi Meclis Üyeleri, Bayan Aile Komitesinin önerisi üzerine 23 Nisan’ı da fırsata çevirerek yetim çocuklar için bir program düzenledi. Buna göre, Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü tertibiyle kayıtlı bulunan 105 yetim çocuğun konutlarına meclis üyeleriyle ziyaretler yapıldı. 47 aileye yapılan ziyarette, her bir meclis üyesi farklı konutlarda yetim çocuklarla buluştu.

Ziyaretler öncesi Belediye Lideri Alper Taban ve meclis üyeleri İnegöl Belediyesi önünde bir ortaya geldi. Ziyaret için yola çıkılmadan evvel burada bir açıklama yapan Lider Alper Taban, “Bugün meclis üyelerimizle birlikteiz. Nisan meclisimizde Bayan Aile Komitemizin teklifiyle, 23 Nisan’ı da vesile kılarak yetim çocuklarımıza dayanak olalım istedik. Burada Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün de katkı ve takviyeleriyle elimizde kayıtlı olan 105 yetim çocuğumuzu konutlarında ziyaret edeceğiz. 47 aileyi ziyaret etmiş olacağız. Meclis üyelerimiz kendi başlarına ailelere ziyaret yapacaklar. Bu vesileyle meclis üyelerimiz hem ailelerimizle tanışmış olacak birebir vakitte dayanaklarını iletmiş olacaklar. Bu ziyaretlerde her bir çocuğumuz için 450 TL giysi kartı yardımlarını da ulaştırmış olacağız. Ben meclis üyelerimize ve Bayan Aile Kurulumuza teşekkür ediyorum. Allah her insanın niyetini kabul etsin. Ramazan ayları yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Biz de yıl içerisinde bu aktiflikleri yapmaya çalışsak da bu mübarek günlerde de ayrıyeten yapalım istedik” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı