Mehmet Demirkol: Fenerbahçe’nin Löw’e teklif ettiği parayı duyar duymaz inanamadım

semaver

New member
Fenerbahçe’nin yeni teknik yöneticisinin kim olacağı konusu belirsizliğini korurken, Alman teknik yönetici Joachim Löw argümanları gün geçtikçe kuvvetleniyor. İsmail Kartal vazifeye geldikten daha sonra kadronun performansının artmasına karşın, Fenerbahçe Lideri Ali Koç yeni döneme yabancı bir hocayla başlayacaklarını bilhassa vurgulamıştı.

Socrates YouTube kanalında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Joachim Löw argümanlarına ait kıymetli tabirler kullandı. Fenerbahçe’nin reddedilemeyecek bir teklif yaptığını belirten Demirkol, Alman hocanın Türkiye’de muvaffakiyet sağlayıp sağlayamayacağı konusundaki kaygılarına değindi.

Demirkol’un tabirleri şöyle:

“SÖYLENEN PARA İNANILMAZ”

“KULÜP KADROSUNA NE KADAR YATKIN?”

“Tabii ne kadar yanlışsız bu karar orası başka. En son ne vakit kadro çalıştırdı Löw? Futbolun diğer biçimde oynandığı bir periyotta. Artık o denli değil lakin. İş hayli değişti. Löw ondan beri de ne kadar kulüp kadrosu çalıştırmaya yatkın bir insan olarak ömrünü sürdürdü. Futbol anlayışı açısından Büyük bir hayal kırıklığı olabileceğini düşünüyorum. İsimden ben de heyecanlanıyorum.”

“bu biçimde YIL 1998’Dİ”

“Futbol açısından benim seyrettiğim en uygun Fenerbahçe Löw zamanındaydı. ‘Zico mu Löw mü?’ diye sorsan Löw diyebilirim. Zira epey net hatırlıyorum o dönemi. Fenerbahçe fazlaca uzun mühlet güzel futbol oynamıyordu, inanılmaz olumluydu bu biçimde. Metin Diyadin’in ayağı kırılana kadar Fenerbahçeliler keyiften ölüyordu. Çok parlak bir futbol vardı. Fenerbahçe’nin ligi domine ettiği vakit içinder oldu Daum’la vesaire oldu. Fakat oyun keyfi açısından, her insanın ‘ya ne hoş top oynuyorlar’ dediği Löw devridir. Löw şu anda azamide mı?

“GÖNÜLSÜZ BU ADAM”

“Daha hiç bir şey olmadan bu kadar negatif olmak da doğal… Ancak bakıyorum nereden tutturacağız. Ben de gidip geliyorum. Löw, gelip yesyeni bir şey kurabilir mi? Bir de şu biçimde bir şey var, gönülsüz adam. En değerlisi o. Heyecanla gelmesi lazım bir teknik yöneticinin. Ben Ulusal Takım’ın insanları paslandırdığını düşünüyorum. ”