“Messe Frankfurt’tan acıyla istifa”

acidizing

New member
“‘Libero’daki yazı, kesinlikle var olmayan ve tartışılmasına bile gerek olmayan bir konuyu gündeme getirdi. Davranışımın doğruluğunun sorgulandığını hissettim., bir hükümet rolünü yerine getirme konusundaki profesyonel ciddiyetim ve istifa etmem gerektiğini hissettim. Adnkronos ile konuşmak Ricardo Franco Leviistifa kararından birkaç saat sonra istifa İtalya’nın olağanüstü komiseri olarak Frankfurt Fuarı 2024ülkemizin onur konuğu olduğu yer.

Referans, ‘Libero’da yer alan ve Levi’nin Buchmesse’nin iletişimini oğlu Alberto’nun çalışacağı bir ajans. “Profesyonelliğimin bu şekilde sorgulanmasıyla karşı karşıya kaldığımda, farklı yorumların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini hissettim – Levi şöyle diyor – ve tek yolun Kültür Bakanı’na Frankfurt 2024 için olağanüstü komisyon üyesi olarak görev vererek boğanın kafasını kesmek olduğunu hissettim. “. Alınan bir karar, diyor IEA başkanı, kesinlikle kolay değil. “çok üzüldüm Bunları ‘Libero’da okudum’ diye açıklıyor Levi ve Bakan Sangiuliano’ya yazdığım istifa mektubunda bunları kendisine acı içinde sunduğumun altını çizdim. Çünkü öyleydi. 2017’den beri üzerinde çalışıyorum, İtalya’nın 36 yıldır görmediği bir sonuca ulaştım, bu yüzden İtalyan kültürü için harika bir randevu olduğunu düşünüyorum ve sonuna kadar eşlik edemeyeceğim için üzgünüm” dedi.

İstifa teslim edildi Sangiulyan “Dün öğleden sonra – Levi açıkladı – ve bakan için gizli bir nottu. Bugün öğleden sonra erken saatlerde beni bizzat aradıve ifadesini kamuoyuna açıklamadan birkaç dakika önce telefonla aramasını takdir ettiğimi söylemeliyim ve ifadesinde benimle büyük ölçüde aynı kelimeleri kullandı”. Özellikle, “bunun kişisel bir mesele olmadığını tekrarladı, yineledi saygı ve hürmetlerimi iletti ve bana herkesin önünde teşekkür edeceğini söyledi, ancak aynı derecede açık bir şekilde istifayı kabul edeceğini söyledi. süreksizliği etkileme arzusu, bu terimi kullandı. Bu nedenle, onları kabul etmemin ardındaki niyet bana tamamen açık görünüyor.” “Ya reddedilmelerini beklersem? Onları vermem ve kurumsal olarak doğru bir şekilde, yani onları gizli bir şekilde bakana ileterek ve ona onları reddetme ve kabul etme yetisini bırakarak vermem gerektiğini hissettim. Onları şeffaf bir süreksizlik seçimiyle açıkça kabul etti”, diye açıklıyor Levi, Adnkronos’a.

(Ilaria Floris tarafından)