Metin Öztürk’ten Nuri Şahin paylaşımı

semaver

New member
Galatasaray’ın lider adayı Metin Öztürk, Spor Toto Harika Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor’un yaptığı ‘Nuri Şahin’ açıklamasına karşılık verdi.

Öztürk, “Gelecek dönem planlamasında yerli hoca düşündüğümüzü söylemiş olduğimizde medya ve taraftarın aklına gelen 4-5 hocadan biri de Antalyaspor’un başarılı hocası Nuri Şahin oldu. Her demecimde net olarak, ‘Biz kendi başarımız için diğer kulüplerin oyuncu ve hocalarının başını karıştırmayız. Nuri Şahin hocamız eminim önümüzdeki 4-5 yıl ortasında evvel Antalyaspor’a akabinde da Ulusal Ekibimize hoca olarak değerli katkılar yapacaktır’ dememe karşın medyada bahsin hala sürüyor olması hepimizi üzüyor. Mevzuyu burada kapatıp Galatasarayımızın ana problemlerine odaklanmakta yarar var. Öbür kadrolarla gereksiz polemik bize uymaz. Gerek Antalyaspor gerekse başarılı lideri Sayın Aziz Çetin ve takımına lig maratonunda muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Kulübü’nün lider adaylarından Metin Öztürk’ün seçilmeleri halinde Antalya grubunun futbol sorumlusu Nuri Şahin ile görüşeceklerini açıklaması üzerine Fraport TAV Antalyaspor, yazılı açıklama yayımladı.

Antalyaspor’un resmi sitesinden yapılan açıklamada, şu tabirler kullanıldı: “Son günlerde futbol sorumlusu Nuri Şahin ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Türk futboluna örnek olabilecek bir modelle yalnızca A kadromuzun değil, futbol şubemizin de başına getirdiğimiz Sayın Nuri Şahin’in Galatasaray’a transfer olacağı ile ilgili gerçek dışı haberler ve birtakım açıklamalar yapılmaktadır. Öncelikle şunun uygun bilinmesini isteriz ki; futbol sorumlumuz Nuri Şahin ile ortamızda 5 yıllık kontrat mevcuttur. Vizyonumuz, Sayın Nuri Şahin ile kulübümüzün bugününü değil, geleceğini de inşa etmektir. Bu gaye doğrultusunda adım adım ilerlerken çıkan bu haberler yalnızca kulübümüze değil, Türk futboluna da ziyan vermektedir. Ülkemizin bedelli kulüplerinden biri olan Galatasaray’ın lider namzeti Sayın Metin Öztürk’ün ‘Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz’ tabirleri, spor etiğinin büsbütün haricinde bir açıklamadır. Biz Antalyaspor olarak hiç bir kıymetimizin öbür bir kulüp tarafınca seçim materyali olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Kamuoyuna hürmet ile duyururuz.”